DNEVNI HOROSKOP za 11. jul: Ribe zavode, Biku stiže novac, Jarac u ljubavi sa Lavom, Ovan ima novu ljubavnu ponudu…

DNEVNI HOROSKOP za 11. jul: Ribe zavode, Biku stiže novac, Jarac u ljubavi sa Lavom, Ovan ima novu ljubavnu ponudu…

10. Jula 2018. Off By Dajana

S novom sedmicom startuje odmah  Merkur u kvadratu sa Plutonom, stvari s ovim kvadratom stoje ovako: oprezno danas s sagledavanjem stvari, moguća je izokrenuta slika svega! Moguće isplivavanje starih strahova koji najednom mogu da poprime čudovišan izgled, iako nije tako, zapamtite. Komunikacija danas nije vam jaka strana, mogući brojni nesporazumi. Neko bi mogao da ispolji želju za manipulacijom, da vas podvede pod svoje, ili vi nekoga… Danas su ipak opsesivne misli uzele primat. Bićete nekim ili nečim poprilično opterećeni. Okrenite to na dobro i prionite na sređivanje životnog prostora! Venera je danas u kvadratu sa Neptunom, i tu imamo iskrivljenu sliku. U tom smislu onda i iskoristite stvari, ovaj kvadrat je odličan za sve kreativno u vašem životu. Prijatan dan vam želimo.

 

ovan

Danas ste spremni na izazov. Situaciju na poslovnom planu, koja vas je u pretekloj nedelji nervirala, odlučujete da totalno promenite.

 

LJUBAV
Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas iritira.

 

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

 

bik
POSAO
Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam danas neće nikakvu korist doneti.

 

LJUBAV
Na ljubavnom planu preveliki broj prebrzih misli vas dekoncentriše. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.

 

ZDRAVLJE
Odlično.

 

 

blizanci

POSAO
Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

 

LJUBAV
Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savet.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4