DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. jul: Ovnu na pomolu nova ljubav, Lav uporan u planovima da nekog osvoji, Vagu čeka iznenadan susret i nove emocije..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. jul: Ovnu na pomolu nova ljubav, Lav uporan u planovima da nekog osvoji, Vagu čeka iznenadan susret i nove emocije..

10. Jula 2018. Off By Dajana

Ovan

Ovaj dan donosi mnogo toga pozitivnog na polju ljubavi. Neko koga ste od skoro upoznali, počinje da vam poklanja pažnju, a to će vama mnogo prijati. Nemojte se iznenaditi kada shvatite da ste pronašli baš ono što ste tražili.

 

Do kraja dana, saznaćete da imate mnogo toga zajedničkog. Od pogleda na život, do istih hobija.

 

Bik

Ako ste se pre izvesnog vremena odaljili od nekog ko vam je mnogo značio i zbog koga ste mnogo patili, danas biste mogli da ponovo ostvarite kontakt. Naravno, ako želite da se toj osobi ponovo približite, dozvolite vremenu da radi za vas.

 

Ako ste, pak, procenili da neke stvari ne treba ponovo pokretati, najbolje bi bilo da joj to jasno stavite do znanja.

 

 

Blizanci

Ovo je idealan dan za druženje sa prijateljima, a manje povoljan za ljubav. Ukoliko još uvek tražite partnera, danas ne očekujte da ćete sresti nekog ko bi i malo odgovarao vašim kriterijumima. Sa druge strane, razmislite da možda ne postavljate previsoke standarde.

 

Ukoliko ste u vezi, obuzdajte ljubomoru. Sve što vam nije jasno – pitajte.

 

Rak

Danas ćete biti veoma spontani i potencijalnoj simpatiji ili stalnom partneru sa lakoćom pokazivati vaše emocije. Vi kao da ste zaljubljeni u ceo svet! Nemate problem sa nesigurnošću čak i kada treba da se otvorite nekome koga tek površno poznajete.

 

Pripazite se samo da do kraja dana ne budete povređeni zbog ovakvih postupaka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3