Samo 1 “stvar”- OVO je ono što svaki znak Zodijaka čini potpuno ŽIVIM I SRETNIM!

Samo 1 “stvar”- OVO je ono što svaki znak Zodijaka čini potpuno ŽIVIM I SRETNIM!

10. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Što je smisao života? Možemo cijeli naš život tražiti odgovor na ovo pitanje. Ipak, samo nekoliko njih tvrdi da su ga doista pronašli. Ali je li taj odgovor jednak za sve?

 

Možemo pokušati vidjeti sve što nas doista čini sretnim. Ali vjerujem da je odgovor uvijek personaliziran. Ono što mene čini sretnim može nekog drugog izluđivati!

Sreća i blaženstvo su u našoj DNK. Također je zapisana u našim astralnim tijelima. Ove informacije su jedinstveno kodirane u svakom čovjeku. Dakle, iako mi ljudi možemo slijediti trendove, svi imamo to  specifično nešto što podiže naše vibracije.

 

Što vas čini sretnima?

 

Ako već znate odgovor, onda je jasno da je beskorisno čitati dalje. Međutim, ovaj popis može vas iznenaditi i dati vam daljnje upute o tome kako postići konstantno blaženo stanje. Nije li to ono što uistinu želimo? Započnimo!

 

 

Ovan: Uzbuđenje

Uzbuđenje je ono što podiže vibracije Ovna. Pokušajte mu dati tu i tamo malo izazova da ga držite budnim. Ovan je rođen iz vatre – dijete boga Aresa (Marsa) i planet rata i borbi.

On mora neprestano osvajati. Ali što je najvažnije, oni postaje sretan kad doista uspije pobijediti svoje strahove. To su njegovi najstariji neprijatelji, piše Spirtual posts.

Ako ste Ovan i želite postati sretniji, bavite se aktivnostima koje vam daju neku vrstu uzbuđenja. Štoviše, pronađite načine kako pobijediti svoje strahove – malo po malo. Nemojte postati bezobzirni. Kontroliranje straha treba uvijek biti sigurno!

 

 

 

Bik: Stabilnost

Riječ koja im znači sve. Ali što je istinska stabilnost? Čak i većina njih zapravo ne zna. Jedno je sigurno ipak. Oni izbjegavaju i preziru promjenu – bez obzira na to gore li njihova srca za promjenom.

Oni vole biti oni koji vole stabilnost. Čudno? Zapravo, ono što žele je neka vrsta sigurnosti. Najčešće postaju sretni kad nađu srodnu dušu kojoj mogu vjerovati i kojoj se mogu posvetiti.

Povjerenje im je vrlo važno. Iako su vrlo jaki ljudi, kada susretnu posebne osobe, oni postaju ranjivi i nepobjedivi u isto vrijeme. Ranjivi su s partnerom, ali nepobjedivi kada se radi o svim vanjskim prijetnjama. Kako bi postali sretni, sve što trebaju je ljubav. S druge strane, nije li to ono što svi tražimo?

 

 

 

Blizanci: Sloboda

Osjećati se slobodno je ono što Blizanci stvarno žele još od ranog djetinjstva. Ne žele ovisiti o nikome i o ničemu. Sloboda ih čini sretnima.

Blizanca ne možete zarobiti i ukrotiti, kao što ne možete zarobiti vjetar. Jedina stvar koja ih uistinu može porobiti jest njihov strah i mračne misli. To je ono čega se Blizanac uistinu treba osloboditi. Zato, ako uistinu volimo Blizanca, moramo mu pokazati da imamo povjerenja u njega

Ako Blizanac pronađe način da “riješi” probleme koji ga drže emotivno zarobljenim, tada postaje doista nevjerojatan partner i prijatelji. Sve što treba učiniti jest otkriti način na koji će upravljati svojim mračnim mislima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4