Samo 1 “stvar”- OVO je ono što svaki znak Zodijaka čini potpuno ŽIVIM I SRETNIM!

Samo 1 “stvar”- OVO je ono što svaki znak Zodijaka čini potpuno ŽIVIM I SRETNIM!

10. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac: (Samo) Poštovanje

Jarac tijekom godina možda razvije jaku zaštitu kako bi izbjegao povrjeđivanje. Zašto? Zato što većina njih stalno sumnja u sebe i u gotovo sve što rade.

Njima to dolazi prirodno jer su to počeli raditi još od djetinjstva. Oni moraju postati bolji u svemu. Bolji u studijama, bolji u karijeri, odnosima, obitelji … svugdje. Oni su pravi perfekcionisti i ne shvaćaju da su već savršeni.

Sve što Jarac treba je da vidi poštovanje u očima ljudi koji ga okružuju. Tada će naučiti razvijati svoje samopoštovanje. Jednom kad prihvati i počne poštovati svoju dušu, postaje istinski sretan i sposoban za gotovo bilo što.

 

 

 

Vodenjak: Jedinstvenost

Iako se od djetinjstva uče uklopiti u društvene krugove, uvijek moraju zadržati svoj pravi identitet – jedinstvenost. Zašto? Jer to je ono što ih čini neovisnim o bilo kome drugom.

Biti drugačiji od bilo koga drugoga je nešto čega su se oduvijek bojali. Vodenjak je sretan kada su te male stvari koje nas čine jedinstvenim potpuno prihvaćene. Svatko ima tamne dijelove u svojoj osobnosti.

Mi pobjeđujemo kada uspijemo prihvatiti sve dijelove sebe i smiriti naš duh. Vrijeme je beskrajno. Stoga se uvijek možemo vratiti unazad i raditi na našim nedostacima. Ali skrivanje od sebe nikada ništa ne rješava. Prigrlite svoju jedinstvenost.

 

 

 

Riba: Topli osjećaji

Njima vlada Neptun – Posejdon, bog i planet oceana. Nitko zapravo ne može reći što se točno nalazi ispod mora. Izgubljena blaga i civilizacije, grozna čudovišta. Isto vrijedi i za osjećaje Riba.

Oni stalno dobivaju podražaje iz njihovih dubokih oceana osjećaja. Uglavnom ne mogu identificirati izvor tih podražaja i pokušavaju pronaći način da uravnoteže ono što se događa u srcu. Ponekad su izgubljeni. Kad odustaju, putuju u druge svjetove kako bi pronašli svoj mir. Ali to je samo obrambeni mehanizam.

Ono što Riba stvarno želi jest imati ljude oko sebe koji je čine sigurnom i voljenom. Kad osjeća toplinu ljubavi u svom srcu, topi se led straha i onda ona može biti jako sretna. Ljubav je odgovor.

Stranice: 1 2 3 4