ANĐELI IMAJU VAŽNU PORUKU ZA TEBE! Koji anđeo tebe NAJVIŠE privlači?

ANĐELI IMAJU VAŽNU PORUKU ZA TEBE! Koji anđeo tebe NAJVIŠE privlači?

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Anđeo # 3

 

Vaši anđeli žele vas obavijestiti kako su ponosni na vas i koliko ste daleko došli na duhovnom putovanju! Vidjeli su sve prepreke koje ste imali. Oni žele da znate, bili su na vašoj strani cijelo vrijeme, te su vam slali sinkronicitete da vas vode na vašem putu! Oni žele da znate da vam pomažu u uklanjanju straha kada odlučite zakoračiti izvan vaše zone udobnosti i otići u novi smjer.

 

Vaši anđeli kažu, sada kada ste uskladili energiju s novim putem, velike stvari su ispred vas. Oni traže da ostanete usredotočeni na ciljeve i težnje koje ste postavili za sebe. Vaši anđeli kažu, ne brinite, sve vaše potrebe će biti ispunjene u božanskom pravo vrijeme, sve dok vaše energije ostaju usklađene s ovim novim putem.

 

Vaši anđeli vide da je potrebno izrezati neke ljude iz vašeg života kako bi napredovali naprijed. Kažu, nemojte žaliti jer bi takvi odnosi ionako propali jer oni više nisu usklađeni s vašom energijom. Idite naprijed i nemojte se osvrtati.

 

Podsjećaju vas da odvojite vrijeme, da se zaustavite i osjetite miris ruža, da budete ovdje i sada, budući da će vas nastaviti voditi do sinkroniciteta koje će vas dodatno voditi na vašem putu. Obratite pažnju na svoje neposredno okruženje i zasigurno ćete primijetiti znakove.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3