DNEVNI HOROSKOP za 12. jul: Bik prati osećaje, Blizance čeka teška odluka, Strelac neodlučan, Ribe očekuje iskušenje..

DNEVNI HOROSKOP za 12. jul: Bik prati osećaje, Blizance čeka teška odluka, Strelac neodlučan, Ribe očekuje iskušenje..

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Generalno ste dobro raspoloženi, jedino što vas muči neodlučnost koja može uticati i na raspoloženje. Ne dozvolite da vas to oneraspoloži. Ukoliko uvidite da vam je teško da donesete neku odluku ili izaberete, rešenje je uvek jednostavno. Odložite donošenje odluka dok se ne budete bolje osećali. Ukoliko morate danas doneti odluku, onda slušajte svoj instinkt.

BIK

Danas biste mogli biti malo konfuzni jer vam ništa neće delovati uredu. To bi se moglo desiti ako se odjednom nađete pred nekim izborom a ne znate šta da odaberete. Svi izbori vam deluju razumni a vi se plašite da biste mogli propustiti nešto veliko ako se odlučite za neki. Istina je da vrlo lako možete shvatiti šta da izaberete ako iskoristite svoje iskustvo. Verujte sebi.

BLIZANCI

Danas vas može izmučiti donošenje neke važne odluke. Dobra vest je da kada jednom odlučite, osećaćete se daleko bolje u vezi sebe. Do tada, svakako ćete se kolebati. Ukoliko pitate druge za savet samo biste mogli još više zakomplikovati. Jedino vi možete doneti odluku.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4