DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. jul:  Ribe osećaju čari strasti, Škorpiji potrebna promena, Strelca očekuju prelepi momenti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. jul: Ribe osećaju čari strasti, Škorpiji potrebna promena, Strelca očekuju prelepi momenti…

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Pod uticajem plahovite euforije, danas biste mogli biti neoprezni i odreći se svojih vrednosti. Možete osećati kao da ste odustali od svojih osećanja – vi koji ste toliko uzdržani i savršeno kontrolišete svaku situaciju. Bićete na ivici opsesije.

 

Koliko treba da prođe vremena da se postave neka pitanja? Ponekad mnogo, a ponekad jedan dan. To vi znate!

 

 

BIK

Ukoliko ste danas preterano nežni, imajte na umu da stvari ne postaju lakše. Naprotiv, mogu postati strastvenije. Ukoliko ne možete podneti toliku količinu strasti, onda se držite podalje danas.

 

Ne očekujte da se smanji intenzitet. Ukoliko ste i vi i partner zaljubljeni – biće intenzivna. Pronađite način da se zaštitite i smirite.

 

 

BLIZANCI

Postoji dosta toga što možete postići danas, a vi možete i više od toga. Kada je ljubav u pitanju moguća je samo jedna iskrica i ništa više. Ukoliko očekujete pravu eksploziju, ništa od toga danas. Ništa spektakularno.

 

Ono što vam se desi danas imaće jak uticaj na dešavanja ovih dana.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4