DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. jul:  Ribe osećaju čari strasti, Škorpiji potrebna promena, Strelca očekuju prelepi momenti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. jul: Ribe osećaju čari strasti, Škorpiji potrebna promena, Strelca očekuju prelepi momenti…

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Možda je za tango potrebno dvoje, ali za haos u vezi dovoljan je samo jedan – da li nesvesno ili svesno, jednostavno dan je stvoren za haos. Danas možete uvideti da oboje sabotirate izvesni aspekt vaše veze, možda zaista nesvesno.

 

Morate saznati šta je to i osloboditi se toga. Oboje!

 

 

ŠKORPIJA

Kako stvari stoje danas, dosta toga neće zavisiti samo od vas. Najviše će zavisiti od toga koliko dobro možete da izazovete promene u vezi, a da ne budete grubi i površni.

 

To ne mora da znači da završite neku vezu, nego naprotiv, da je podignete na viši nivo. Iznenadićete se kada uvidite šta sve možete da uradite kada se držite ustaljenog puta koji smatrate ispravnim.

 

 

STRELAC

Kako mislite da se ikada smirite, kada vas sve toliko interesuje? Zaslužujete malo odmora. Razmislite o tome šta vam se dešava i šta zaista želite. Potrudite se da ne zapadnete u fazu anksioznosti.

 

Romantika koja vam se može desiti iznenada biće strasna i intenzivna. Samo polako, idite korak po korak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4