DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. jul:  Ribe osećaju čari strasti, Škorpiji potrebna promena, Strelca očekuju prelepi momenti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. jul: Ribe osećaju čari strasti, Škorpiji potrebna promena, Strelca očekuju prelepi momenti…

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Velika je verovatnoća da na nekom putu doživite strasnu ljubavnu aferu. To ne mora odmah da znači putovanje u inostranstvo, već može biti i neki čas meditacije ili izlet u prirodu.

 

Energija je veoma intenzivna i mogli biste se naći u laganom vihoru emocija. Potrudite se da ne dramite previše.

 

 

VODOLIJA

Zvezde će vam pomoći danas u svim vašim molitvama za ljubav. Ponekad sve što vam se dešava može biti previše za vas, previše vas zaokupirati, unositi nemir i haos u život, sprečavajući vas da se posvetite glavnom pitanju vezanom za vaš ljubavni život.

 

Kako bilo, danas razmislite o tome da li vas trenutna veza opterećuje i ne dozvoljava vam da poletite?

 

 

RIBE

Da li ste totalno oboreni najezdom zarazne strasti? Nije to toliko loše, ali koliko mislite da možete tako izdržati? Postoji pravo osećanje avanture, uzbuđenja i susreta sa najdubljim porivima na koje ste retko nailazili ranije.
Kako bilo, treba da se koncentrišete na budućnost i gde želite da vas ta veza odvede, a ne samo na trenutno osećanje, koje vam može stvoriti neprilike sutra.

Stranice: 1 2 3 4