Pomrčina Sunca u Raku u petak, 13.07. – Stižu velike ŽIVOTNE PROMJENE, posebno za OVA 4 znaka!

Pomrčina Sunca u Raku u petak, 13.07. – Stižu velike ŽIVOTNE PROMJENE, posebno za OVA 4 znaka!

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

13. srpnja, nešto iza 4 sata ujutro dogodit će se pomrčina Sunca u znaku Raka.

U siječnju ove godine započela je serija Pomrčina koje će se odvijati u nasuprotnim znakovima Rak – Jarac i taj će se ciklus okončati u ljeto 2020.

 

Ciklus pomrčina na relaciji Lav – Vodenjak koji se odvija od početka 2017., okončat će se ovo ljeto, točnije s pomrčinom Mjeseca u znaku Vodenjaka, 27.7. i one Sunca u Lavu, 11. kolovoza.

 

Pomrčine su točke preokreta u našim životima. Ako poznajete nekog Vodenjaka i Lava, sigurno ste mogli svjedočiti njihovim životnim turbulencijama koje su se odvijale unatrag nešto više od godine dana.

 

A sada to čeka Rakove i Jarce.

 

Što nam rade Pomrčine?

 

Riječ je o velikim životnim čistačima. S njima će se dodatno zakomplicirati ona područja života s kojima smo duže vrijeme nezadovoljni.

S njima se piše zadnje poglavlje jednog dijela našeg života.

Isto tako i započinje novo.

One razvijaju i šire našu svjesnost. Vidimo ono što nam je dosad promicalo. Jasno nam je ono što je prije bilo maglovito i neizvjesno.

 

 

Zašto?

Da bi nas potaknule na promjenu. Da bismo ostavili lošu vezu, prekinuli toksične odnose, napustili posao s kojim nismo zadovoljni, promijenili neka uvjerenja, a sve s ciljem kako bi se otvorio prostor za stvaranje nečeg novog i boljeg za nas.

 

Često smo pasivni, predugo se zadržavamo tamo gdje smo prividno sigurni, unatoč tome što smo nesretni. Trpimo, negodujemo, razbolijevamo se, no ostajemo na istom mjestu.
Pomrčine nam to ne dopuštaju. Kad se opiremo promjenama, one će nam do te mjere zagorčati situaciju da nećemo imati izbora. Nužan je iskorak prema naprijed. A to život jest – stalna promjena i kretanje.

Teme ove pomrčine u Raku su majčinstvo, obitelj, dom, tradicija

, mjesto gdje puštamo ‘korijenje’. Riječ je o osjećaju sigurnosti i pripadnosti, o onome s čim se poistovjećujemo, odakle potječemo i gdje se vraćamo

 

Odvijat će se točno nasuprot Plutona u Jarcu, pa je riječ o prilično moćnim energijama koje ukazuju na preporađanje i transformaciju. Nešto mora ‘umrijeti’ kako bi se novo rodilo. Kompromisi su gotovo nemogući. Pluton je radikalan, nepopustljiv, odrješit, on reže poput kirurškog noža. Odvaja nas od situacija u kojima smo zarobljeni, koje nam ne dopuštaju da rastemo. Odvaja nas od ljudi zbog kojih odustajemo od sebe i onoga što nam je važno. Ne dopušta nam polovična rješenja. Idemo na sve ili ništa. Moramo se usuditi, pokrenuti, no iz srca i čistih namjera jer tada uspijevamo. Sve što je otrovano negativnim emocijama potrebno je očistiti. Osloboditi se zavisti, osjećaja manje vrijednosti, krivnje, ljubomore, potrebe za dominacijom, opsesivnih želja zbog kojih smo destruktivni.

 

Čega se bojim?

 

Tko ili što mi oduzima osjećaj osobne moći?

 

Postoji li netko u mojoj blizini tko me guši, na neki način zlostavlja ili obezvređuje?

 

Scenarij prvi: Skrivamo sebe kako bismo dobili, zadržali onog drugog, a on nas ne vidi dobro jer ne izražavamo sebe, jer ne živimo sebe, pa dolazi do iznenadnog otkrivenja. Karte su na stolu. Aduti su potrošeni. Druga strana ostaje iznenađena onim što vidi, a mi shvaćamo da je igra gotova, nema više manipulacija i igara moći. Istina izlazi na vidjelo. Tajne izlaze na površinu. Stvari se moraju raspasti da bi se mogle ponovno složiti, a ima li prostora za preslagivanje, ovisi i o nama i o drugoj strani, odnosno u želji da se održi zajednica.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2