SUDBINA JE DAVNO ZAPISANA! Izaberi jednu SLIKU i saznaj kakvu KARMU NOSIŠ KROZ ŽIVOT

SUDBINA JE DAVNO ZAPISANA! Izaberi jednu SLIKU i saznaj kakvu KARMU NOSIŠ KROZ ŽIVOT

12. Jula 2018. Off By Dajana

Jeste li ikada primijetili da postoje određena područja u vašem životu u kojima uvijek doživljavate izazove bez obzira koliko pokušavate raditi na njima? Posve je moguće da odrađujete karmu iz drugog života koju je vaša duša odlučila dovršiti u ovom životu.

 

Nakon što shvatimo što je karmička tema, možemo shvatiti zašto se suočavamo s nekim poteškoćama koje se provlače kroz naše živote.

Postoji nekoliko općenitih tema na kojima ljudi žele raditi kao što su; povjerenje, samopoštovanje, siromaštvo, zdravlje, duhovna uvjerenja i zdravi odnosi, samo da spomenemo nekoliko njih.

Odaberite sliku s kojom rezonirate kako biste saznali što je vaša neriješena karmička tema!

 

 

1. Otpuštanje i odlazak iz nezdravih odnosa

U prošlom životu ste većinu svog vremena provodili sami, izolirani i osjećali ste se napušteno od strane drugih. To je razlog zašto njegujete svoje odnose i učinit ćete sve kako biste spriječili raspad bilo kojeg odnosa.

Ponekad možete vidjeti samo ono dobro u osobi ili vidite njen potencijal i teško vam je otpustiti taj ideal kad odnos postane izvan ravnoteže i nažalost, ponekad toksičan, piše Gostica.

Kada vam se to dogodi, vi se borite za vezu dulje od onoga što je potrebno ili zdravo. To je zbog vašeg straha da budete sami ili da nemate odobrenje drugih.

Učenje kako prepoznati crvene zastave i znakove upozorenja će vam uštedjeti bol i razočaranje. Izazov može biti u bilo kojem ili svim vašim odnosima; u odnosu s obitelji, prijateljima, u romantičnim i / ili poslovnim odnosima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3