DNEVNI HOROSKOP za 14. jul: Iznenađenje za Lava, Ribe se suočavaju s prošlosti, Devica samuje, Strelac pred važnom odlukom…

DNEVNI HOROSKOP za 14. jul: Iznenađenje za Lava, Ribe se suočavaju s prošlosti, Devica samuje, Strelac pred važnom odlukom…

13. Jula 2018. Off By Dajana

OVAN

Papirologija koja se tiče finansija, da li ličnih ili vašeg šefa će zahtevati danas vašu punu pažnju i veći deo dana. To ne mora da znači da je u pitanju nešto loše. Naprotiv, to samo zanči da sa pažljivim planiranjem i vođenjem budžeta možete da izvučete najviše iz nastale situacije.

BIK

Danas ćete možda želeti da svoje slobodno vreme provedete sami, razmišljajući o svemu i svačemu. Interesantne teme koje će vas privući će zahtevati od vas dublje proučavanje. Zapišite sve što ste naučili danas, jer će to znanje doprineti vašem ličnom rastu i sigurno ćete ga koristiti kasnije.

BLIZANCI

Danas ćete biti okrenuti ka mnogo dubljim temama. Možda vas interesuje, nauka, psihologija ili metafizika. Verovatno ćete otkriti neke nove činjenice ili ideje koje će vas okupirati satima. Naravno provešćete dosta vremena sami u svom istraživanju. Možda bi bilo dobro da zapišete sve što ste otkrili kako bi posle mogli ponovo sve da prođete.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4