Mlad mesec u Raku: VREME JE ZA LJUBAV!

Mlad mesec u Raku: VREME JE ZA LJUBAV!

13. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u Raku, a ove godine to će se desiti već početkom nedelje, oko 13. jula. Mnoštvo planeta u četvrtom zodijačkom znaku, među kojima su i Merkur i Venera, simboli komunikacija, ljubavi i novca, u prvi plan stavlja emotivni i porodični život, ali isto tako i privatni biznis.

Neki će se zaljubiti u komšiju ili komšinicu, dok će drugi upoznati nekoga preko interneta ili društvene mreže. Harmonični aspekti mladog Meseca i Venere sa Jupiterom i Neptunom, pozitivno utiču na finansije, pa će mnogima doneti priliv novca i mogućnost da preko nekih finansijskih transakcija ili kredita, započnu privatni biznis, izgradnju nekog ugostiteljskog ili hotelskog objekta ili porodične kuće. Takožđe, mnogi će uvećati svoju porodicu za još jednog ili više članova.

Inače, mlad Mesec na 13. stepenu Raka, najviše će uticati na Rakove, Bikove i Ribe, a najmanje na Jarčeve, Škorpije i Device, znake u kojima je njegov uticaj oslabljen.

 

 

Ovan

Mlad Mesec zajedno sa Merkurom i Venerom u vašoj četvrtoj astrološkoj kući, u prvi plan ističe porodični život. Ako ste slobodni, možda ćete se zaljubiti u nekoga iz vašeg komšiluka ili upoznati nekoga preko interneta.

 

 

Bik

Vaš vladalac, Venera, simbol novca, zajedno sa Merkurom i mladim Mesecom u astrološkom polju komunikacija, pozitivno utiče na vaše planove u vezi sa privatnim biznisom i građevinskim radovima.

 

 

Blizanci

Vladalac vašeg znaka, Merkur, simbol biznisa, zajedno sa Venerom i mladim Mesecom u vašoj kući novca i ljubavi, nagoveštava mogućnost poznanstva s nekim preko poslovnih kontakata.

 

 

Rak

Mlad Mesec u astrološkom polju ličnosti, gde se već nalaze Merkur i Venera čiji je uticaj u vašem znaku naglašen, pod uticajem Jupitera i Neptuna, donosi vam šanse za započinjanje privatnog biznisa ili građevinskih radova.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3