DETALJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST! – Teško Jarčevima, kraljevski period za Lavove!

DETALJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST! – Teško Jarčevima, kraljevski period za Lavove!

21. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Lav

Vi ste sada u svojoj moćnoj vladavini pravi kralj/kraljica. Odličan mjesec jer će se mnogi  otimati za vas pa to treba iskoristiti. Čak i one osobe kojima ste bili iritantni sada će biti blagonaklone prema vama. Poslovno se pruža prilika da pričate o vodećem mjestu i povećanju prihoda. Sada imate jaku intuiciju pa je i pratite, nemojte dozvoliti da drugi utječu na vas, već sami birajte.

Emotivno jako jedan lijep i opušten period pa uživajte.

 

 

Djevica

Došlo je vrijeme da se i vi malo opustite i uživate bez sumnjičavosti, stresa i strogoće prema sebi. Mars je retrogradan pa bi trebalo obratiti pažnju na vašu pozitivnu energiju i držati se svojih ciljeva. Držite se provjerenog posla i obavljajte ga marljivo kako samo vi znate.

Emotivno predstoji romantika i lijepa događanja pa se opustite.

 

 

Vaga

Potrebno je da se riješite prethodnog perioda, neodlučnosti i straha da odaberete pogrešnu osobu. Sada se nazire kraj tog konfuznog perioda. Sada vam predstoji raspetljavanje gdje točno znate što hoćete, a što ne.

Svi razgovori se obavljaju s voljenom osobom, a kada Venera od 7. 08. uplovi u vaš znak vi postajete opušteni i romantični. Ovaj izbor sve mijenja na bolje između prijatelja, obitelji, poslovnih uspjeha i donosi financijski napredak.

 

 

Škrorpion

Sada je vrijeme da okrenete novi list u poslovnim ponudama, unaprjeđenju pa treba iskoristiti šansu. Bit će dosta ponuda i poslovnih sastanaka pa se nemojte rasplinuti već odaberite ono što volite i što vas raduje u poslu. Nije vrijeme da planirate puno unaprijed.

Vi uvijek imate problem u balansiranju privatnog i poslovnog života pa sada to uradite. Posvetite pažnju svom privatnom životu da ne bude problema na tom polju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3