DETALJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST! – Teško Jarčevima, kraljevski period za Lavove!

DETALJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST! – Teško Jarčevima, kraljevski period za Lavove!

21. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Strijelac

Ovo je vaše prirodno stanje. Sve je prikazano kroz putovanje, zabavu, avanture, a da ne bude dosadno pojavljuje se i šansa za neko poslovno obrazovanje i napredak. Ne preporučuje se da to propustite, jer možete imati dobar posao i putovanje u inozemstvo. Kako se sve sada okreće oko posla postoji mogućnost da vaše kolege budu zavidni i ljubomorni na vaš uspjeh.

Pravite pauze u poslu da se ne iscrpite i razbolite.

 

 

Jarac

Jedan napet mjesec, posebno kada su financije u pitanju. Neki priliv novca koji ste planirali sada može izostati, a ipak se ne preporučuje da sada uzimate novčanu pozajmicu. Ipak, ako budete disciplinirani, kraj mjeseca donosi razrješenje financija.

Emotivno, partner može biti nježan i osjećajan što će vam svakako goditi. Ne preporučuje započinjati ništa novo, već vam je dosta i ovo postojeće.

 

 

Vodenjak

Ljubav, veze i nove avanture će obilježiti ovaj mjesec. Sada vas mogu gledati na drugačiji način gdje će biti zainteresirani za vas, pa se i truditi kako bi zadobili vašu pažnju. Slobodni se trebaju opustiti i uživati dok zauzete osobe trebaju pokloniti pažnju partneru i čuvati svoju vezu ili brak.

Posao kreće u drugoj polovici mjeseca pa se nemojte početkom mjeseca nervirati što ne ide dobro. Bitno je da iskristalizirate neke partnerske odnose koji ne idu dobro.

 

 

Ribe

U ovom periodu je naglašeno druženje, komunikacija i putovanja, mada bi se pojedine Ribe najviše voljele povući i osamiti. Zauzete Ribe se mogu lijepo slagati s partnerom i posvetiti pažnju jedno drugome.

Pojedine Ribe mogu imati priliku za neku edukaciju ili seminar, pa bi trebalo to iskoristiti jer vam je to bitno za unaprjeđenje. Ovaj mjesec je za vas dosta društven, a i buran na neki način.

 

 

 

Astrolog: Željka Knežević

Stranice: 1 2 3