DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. jul: Ribe zavode, Blizanci razočarani, Bik se miri sa bivšom ljubavi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. jul: Ribe zavode, Blizanci razočarani, Bik se miri sa bivšom ljubavi…

21. srpnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Vaša razmišljanja o voljenoj osobi kretaće se u nekom čudnom pravcu. Razlog ovom leži u aktuelnom planetarnom poretku. Veoma je moguće da ćete biti sumnjičavi po pitanju partnerovog ponašanja i za trenutak, posumnjaćete u njegovu vernost. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su sami, neka ne donose nikakve ishitrene reakcije pre nego što provere određene informacije.

LAV

Današnja astralna energija mogla bi da vam donese neka nova saznanja i uvide u vašu pravu prirodu, a naročito u neke vaše fantazije. Ukoliko niste pronašli svoju idealnu polovinu, očekuje vas dan sa dosta zabave. Uveče je moguće novo poznanstvo. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi ili braku, razmišljaće o nekim prošlim vremenima.

DEVICA

U teškim životnim trenucima, stvari izgledaju mnogo jednostavnije ako imate podršku prijatelja, porodice ili voljenog bića. Danas ćete shvatiti da ste vi izuzetno bogata osoba. Svesni ste da je vaš emotivni odnos vaše utočište i sigurna luka. U jednoj situaciji u kojoj nećete baratati svim neophodnim informacijama, izuzetno je važno da se suzdržite od ishitrenih reakcija.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4