DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. jul: Ribe zavode, Blizanci razočarani, Bik se miri sa bivšom ljubavi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. jul: Ribe zavode, Blizanci razočarani, Bik se miri sa bivšom ljubavi…

21. srpnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Danas ćete osetiti izvesnu dozu nesigurnosti koju obično uspevate da držite sakrivenu od očiju javnosti, a naročito od vašeg emotivnog partnera. Neki od vaših najdubljih strahova i fobija bi mogli u potpunosti da vas okupiraju. Iz svakog ugla ćete preispitivati svoju vezu ili brak. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su sami, brinuće se da li će ikada pronaći srodnu dušu.

ŠKORPIJA

Ukoliko se spremate za prvi izlazak sa nekim, mogli biste da dođete u iskušenje da budete više strastveni nego što je potrebno. Aktuelna pozicija planeta učiniće da se osetite bliskiji sa dotičnom osobom nego što je to realnost. Ne donosite preuranjene zaključke i ne žurite u celoj priči, naročito ako smatrate da je druga strana ono što ste dugo čekali. Velike su šanse da je ovakvim ponašanjem zapravo izgubite.

STRELAC

Aktuelni planetarni poredak negativno utiče na vaš osećaj za realnost i stav pema voljenom biću. Neke stvari uzimate zdravo za gotovo, a ovakvo ponašanje partner nije spreman da toleriše. Na svu sreću, ovo je prolazna situacija koja neće ostaviti velike posledice po vaš odnos. Partner vas dovoljno poznaje, pa je svestan toga da vam ovakvo ponašanje inače nije svojstveno.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4