Horoskop za sledeću nedelju od 23.07. do 29.07. – Najsretniji znakovi će biti Strijelac, Blizanac i Djevica

Horoskop za sledeću nedelju od 23.07. do 29.07. – Najsretniji znakovi će biti Strijelac, Blizanac i Djevica

21. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga 

LJUBAV: Shvatit ćete da su ponekad dovoljni i mali koraci da bi došli do nečijeg srca. Tako ćete diskretno osvajati. Bit ćete gotovo nevidljivi, a onda kad se pokažu rezultati, drugoj strani postat će jasno da ste upravo vi osoba koju je tražila. Istrajte.

 

 

KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Širit ćete vedrinu oko sebe.

 

 

 

Škorpion 

LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lijepe ljubavne prilike, susreti s dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate biti.

 

 

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može ina drugom kontinentu.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Baterije ćete napuniti šetnjama.

 

 

 

Strijelac 

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

 

 

KARIJERA: Vjerojatno će vas sve poticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mjestu od vas zahtijevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radit ćete s voljom.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Više boravite u prirodi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4