Horoskop za sledeću nedelju od 23.07. do 29.07. – Najsretniji znakovi će biti Strijelac, Blizanac i Djevica

Horoskop za sledeću nedelju od 23.07. do 29.07. – Najsretniji znakovi će biti Strijelac, Blizanac i Djevica

21. srpnja 2018. 0 By Admin 1

 

Jarac

LJUBAV: Ako želite nekoga osvojiti, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prešutite kritiku partnera. Drugi dio tjedna donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji..

 

 

KARIJERA: Nekima će biti ponuđeno da vode cijelu stvar i u tome bi se mogli snaći i više nego dobro. Zato ne oklijevajte, nego iskoristite priliku koja je pred vama. Trebat će jedino još pripremiti neke detalje. Saberite se na vrijeme.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Sad znate da možete bolje i više.

 

 

 

Vodenjak

LJUBAV: Uspjet ćete odoljeti svakom iskušenju. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

 

 

KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebat će malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Kad se ide postepeno, sve traje dulje.

 

 

 

Ribe 

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćenje svoje veze. Svima vama porast će ljubavno samopouzdanje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog spola nastupat ćete vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebali izostati.

 

 

KARIJERA:Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je baviti se sportom.

 

 

 

ehoroskop.net

Stranice: 1 2 3 4