Svaki znak ima POSEBAN DAR i svrhu u životu! – Niko vas neće RAZUMETI kao Rak i Ribe, Bikovi će vam doneti SREĆU a Vaga nešto što je SVIMA POTREBNO

Svaki znak ima POSEBAN DAR i svrhu u životu! – Niko vas neće RAZUMETI kao Rak i Ribe, Bikovi će vam doneti SREĆU a Vaga nešto što je SVIMA POTREBNO

21. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Lav

Tko vodi svijet? Lavovi upravljaju svijetom. Lavovi žele biti poznati i žele da im se drugi dive, stoga nije čudno što je njihova svrha sjati.

Bez obzira je li Lav u centru pažnje ili mu tek samo znate ime, svi uvijek primijete kad Lav napusti društvo. Bonus bodovi ako to naprave prije nego što odu!

 

 

 

Djevica

Djevice su analitične i pouzdane i pobrinut će se da se svijet nastavlja kretati. Ovaj zemaljski znak voli biti siguran da sve ide kako treba i želi biti tamo da ga popravi ako nešto nije na mjestu.

Djevice vole kad stvari teku glatko i vole zadržati mir. Uvijek rade na tome da što bolje obave stvari kako bi sve dobro funkcioniralo, jer to je razlog zbog kojeg su ovdje. Nemojte prestati raditi, Djevice. Svijet vas treba!

 

 

 

Škorpion

Škorpioni su osobe koje su na ovom planetu da pokažu ljudima što je strast. Oni su strastveni u svemu što rade i to definitivno pokazuju. Nećete uhvatiti Škorpiona da se bavi s nečim u što nije uključen 100%.

Škorpioni idu na sve ili ništa, a svi oko njih mogu vidjeti kako su apsorbirani u ono čim se bave. Škorpioni su ovdje da pokažu drugima kakav je život kad mu dodate strast.

 

 

 

Vaga

Zračni znakovi poput Vage vole dobru komunikaciju i žele čuti obje strane priče. To je njihova svrha u životu koja je potrebna u svijetu. Vage su ovdje kako bi svijet ostao uravnotežen.

Uglavnom, Vage su neslužbeni suci svijeta koji slušaju pitanja i probleme, te pronalaze pravi način njihovog rješavanja. Vaga može ostati nepristrana, što joj omogućuje da se bori za ciljeve i da pomogne svijetu da postane bolje mjesto.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3