Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU od 30.07. do 05.08. – Najsretniji znakovi će biti OVAN, LAV I JARAC

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU od 30.07. do 05.08. – Najsretniji znakovi će biti OVAN, LAV I JARAC

28. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Ovan 

LJUBAV: Većinu tjedna provest ćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.

 

 

KARIJERA: Pokazat će se da su vaši potezi doveli do novih poslovnih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Poradite na kondiciji. Teretana je blizu.

 

 

 

Bik 

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno ćete imati povoljne prilike kad se o ljubavi radi. Otvarat će vam se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.

 

 

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećate potaknut će vas i na nova poslovna poduzimanja. Bit ćete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mjestu gdje i vi.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu.

 

 

 

Blizanci 

LJUBAV: Prvih par dana ovog tjedna još ćete trebati izdržati poneku frustraciju, a onda vas to više neće dirati. Postat ćete jači i imuniji, te ćete lakše ulaziti u partnerstva. Neka vaša ljubavna očekivanja dijelom bi mogla biti ispunjena.

 

 

KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jednu sitnicu. Vaša preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku pokazati koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite društveniji.

 

 

 

Rak 

LJUBAV: Komunikativnost i otvorenost bit će vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda blizu, ali vi ste daleko.

 

 

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za novosti u svojoj profesiji. Neki će se povezati s ljudima koji su na pragu zanimljivih otkrića koja mijenjaju stvari. Bit će to vaša motivacijska faza kojoj ćete teško odoljeti. Upijajte informacije.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Više boravite na zraku.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3