Ovo je njihovo LETO IZ SNOVA: Žene iz OVIH 5 znakova očekuju sudbinski SUSRETI i predivne ROMANSE

Ovo je njihovo LETO IZ SNOVA: Žene iz OVIH 5 znakova očekuju sudbinski SUSRETI i predivne ROMANSE

28. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Kome su to zvezde posebno naklonjene ovog leta?

Zvezdano nebo ovog leta ima mnogo romantičnih prognoza jer je Venera cele sezone u Lavu. Blaženom i srećnom Lavu romantika nije strani pojam. U zavisnosti od toga kako  tvoj znak odnosi na Veneru u znaku Lava možemo puno reći kad je ovo leto u pitanju. Za neke znakove Venera u Lavu otkriće mesta gde veza puca. Zbog nedostatka komunikacije neke veze bi mogle završiti raskidom. Za ostale znakove Venera u Lavu bi mogla izazvati osećanja novog i svežeg. Znakovi koji su potisnuli romantiku poslednjih godina, ovog leta će iznenaditi sami sebe svojom ponovnom otvorenošću za ljubavi i romanse.

 

 

OVAN

Od juna pa sve do oktobra, Venera će se kretati kroz Ovnovu kuću istinske ljubavi. Ovog leta će biti flerta s muškarcima dobrog izgleda i statusa, pa čak i onim slavnim. Zbog tog glamura, Ovan se može iznenaditi i razočarati jer neki naizgled uspešni ljudi mogu nositi svoja postignuća kao masku za svoje emocionalne nedostatke. Kasnije ovog leta, Ovan će tražiti ljubav koja bi mogla da traje – i vrlo verovatno će je naći.

BLIZANCI

S Marsom u svom znaku, Blizanci će provesti početak leta flertujući. Na svakoj zabavi ili društvenom okupljanju naći će se neko ko će te zaokupiti i s koga nećeš skidati pogled, a tvoja mašta će se i te kako razbuktati. Kad u avgustu Venera postane retrogradna, možda ćeš morati da udvostručiš napore kad je u pitanju komunikacija s tvojom simpatijom. Flertovanje je fora, ali nakon određene tačke, ne možeš nikoga držati u neizvesnosti. Trebalo bi da budeš jasna oko svojih želja i granica.

 

 

LAV

Venera će celo leto biti u znaku Lava što znači da ćeš se šepuriti više nego inače. I neka! Kad odlučiš da ti se neko sviđa, imaš tendenciju da odmah skačeš i proglašavaš svoju ljubav javno i glasno da svi čuju. Ovog leta bićeš još glasnija – pa se nemoj čuditi ako uplašiš nekog stidljivijeg. Osoba s kojom ti je suđeno da budeš ima mesta za tvoju intenzivnost i voljna je da ti da puno slobodnog prostora.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2