Čitanje anđeoskih karata: Odaberite KARTU i otkrijte PORUKU svojih ANĐELA

Čitanje anđeoskih karata: Odaberite KARTU i otkrijte PORUKU svojih ANĐELA

30. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Koja numerirana anđeoska karta vas poziva upravo u ovom trenutku? Odaberite broj i čitajte dalje kako biste otkrili svoju poruku.

 

 

Poruka anđeoske karte 1:

“Svi želimo biti voljeni. Tako mnogi od nas žele biti voljeni na poseban način. Smatramo da bismo trebali moći diktirati način na koji se ljubav pojavljuje u našem životu. Tražimo one kojima želimo dati ljubav i želimo da ta ljubav bude isporučena.

 

 

Danas nam Duh govori da ako bismo jednostavno odvojili vrijeme, kada bismo zastali i pogledali oko sebe, primijetili bismo kako nam ljubavi dolazi u mnogim oblicima, a ljubav u svakom obliku je dar, piše Spirtual posts. Ljubav će vam danas pokazati svoje svjetlo, hoćete li to primijetiti? “

 

 

Poruka anđeoske karte 2:

“Novi dan! Nova prilika za promjenu! Svaki novi dan je prilika za početak. Što mislite – gdje je potrebna promjena? Samo naprijed, napravite tu promjenu!

 

 

Malim koracima, već dugo vremena, krećete se prema ostvarenju cilja, a danas je izvrstan dan da donesete glavnu odluku i transformirate područje u vašem životu kojem je to potrebno. Energija Svemira vas podržava. Vi to možete.”

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2