LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST! – STRIJELAC, ŠKORPIJA I RIBE!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST! – STRIJELAC, ŠKORPIJA I RIBE!

30. srpnja 2018. 0 By Admin 1

U avgustu Skorpije oprez, pretjerujete kao i obicno, Strijelac se oslobadaja u svakom smislu, a Ribe sve odlucnije…

 

 

Škorpija

Ako ste rodjeni u ovom znaku, treba da se spremite na veliki izazov, inace je jos veci za vas jer je kontra vasih prirodnih osobina koje su vam urodjene… Navikli ste da partner ili simpatija uglavnom titra oko vas i da se vama ispunjavaju zelje… Naprosto se tako postavite u samom startu i nekako uvijek uspijete da nametnete svoju volju..
Medjutim, ono sto je jako interesantno je to da ce ovaj mjesec za mnoge Skorpije predstavljati ljubavni test, narocito za one koje su u vezi..

 

Sami sebe cete dovesti u stanje da morate da popravljate i krpite vezu jer ce partneru prekipjeti i u jednom momentu ce vas vjerovatno samo ostaviti bez rijeci. Strasno? Pa u jednu ruku jeste, ali imate jos vremena da reagujete i malo obratite paznju na njegova osjecanja i emocije… ponasate se previse sebicno a to niko ne zeli da trpi.
Ne razmisljate o svojim postupcima i ponasate se kao da svi trebaju biti podredjeni vama. E pa pripazite malo, mogli bi u jednom momentu shvatiti da ste odjednom sami… Slobodne skorpije je proci malo blaze, ali svakako ako imate nekog koga zelite za sebe, moracete malo vise da se potrudite, pa pocnite sa pravljenjem pravog plana….

 

Strijelac

Mjesec koji je pred nama i koji samo sto nije zapoceo, za Vas znak znacice preokret na bolje, jer je vama ova godina od pocetka nekako bila baksuzna.. Sta god da ste zamislili ili pokusali mirno, taktikom, nekako vam je iskliznulo u zadnjem momentu, i vec ste nekako poceli da preispitujete sta se to desava, da vam nikako ne ide od ruke, nista sto zamislite??..
Medjutim, uskoro se sve mijenja i na red dolazi vas pozitivniji dio godine, koji ce zapoceti mjesecom Avgustom…

 

Sada je najbitnije da ne dozvolite ni momenta krize, da posumnjate u samu sebe, jer sve sto budete vi sigurniji u svoje zelje, one ce prije poceti da se realizuju i da se konacno stvari odvijaju u tvoju korist, i onako kako si ti to zamislila… ako ste u vezi, ono sto je prvo neophodno je da poslozite sve u svojoj glavi i vidite sta vi ustvari zelite, kako dalje i da li da nastavljate dalje. Nisi osjetila podrsku u momentu kada ti je to bilo zaista potrebno i od tad si naprosto izgubljena… Presijeci to u korijenu ako osjecas da to treba da uradis i da ce te to osloboditi..

Strijelcevi koji su slobodni neka zapocnu svoju igru, neka bace udicu i sacekaju…Pravo je vrijeme za nove pocetke, iskoristite ovaj nalet pozitivne energije i zapocnite svoju novu ljubavnu romansu…suprotan pol ce vas napokon poceti dozivljavati na pravi nacin, jer cete i vi da odasiljete signale koji nisu odbojni i napeti kao u prethodnom periodu koji je napokon iza tebe…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2