Zvijezde predviđaju da će OSMI mjesec 2018. godine donijeti DRASTIČNE PROMJENE: Evo koga čeka SREĆA a kome će se život OKRENUTI NAOPAČKE!

Zvijezde predviđaju da će OSMI mjesec 2018. godine donijeti DRASTIČNE PROMJENE: Evo koga čeka SREĆA a kome će se život OKRENUTI NAOPAČKE!

1. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Jarac
Zanimljivo je spomenuti da ce mnogi Jarcevi da dozive razocarenje u ovom periodu koji nastupa, ali to ne mora nuzno da znaci da je to to. Vi cete morati proci kroz tezi period da biste se priblizili konacnom cilju gdje mozete biti srecni. Ideja je u glavi, neka se polako razvija, a vi nemojte da se mirite sa onim s cim niste zadovoljni…. Jako i odlucno do cilja, mozete uspjeti..

 

Vodolija
Neko potpuno nepoznat ce se pojaviti sasvim slucajno, ali jako interesantno u ovoj prici ce biti to da se vi naprosto vise necete zeljeti razdvojiti… Srescete osobu koja ce vam se jako dopasti, ovo bi za Vodolije mogao biti mjesec LJUBAVI…Rasteretite svoje misli i dozvolite planetama da vam priblize ono sto su spremile za vas…

 

Ribe
Mjesec je velikih odluka koje bi mogle uticati na kompletan vas dalji zivot. Zelite velike promjene, i najbitnije je da ste se vec pokrenuli ka naprijed. Dugo vremena ste sve to imali u glavi kao plan, ali sad ste vec zakoracili i nazad nema. Ohrabrite sebe, jer put ka snovima i onom sto zelite iskreno ne moze biti pogresan….

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2 3