TEST KOJI OTKRIVA BUDUĆNOST! Odaberite svoju omiljenu kartu i otkrijte MOĆNU ŽIVOTNU PORUKU

TEST KOJI OTKRIVA BUDUĆNOST! Odaberite svoju omiljenu kartu i otkrijte MOĆNU ŽIVOTNU PORUKU

3. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Pozitivan stav može biti vaša motivacija za promjenu. Tko među nama ne želi znati što mu je sudbina pripremila? Možda bismo željeli znati što će se dogoditi u našem životu u bliskoj budućnosti i može li se to izbjeći ili iskoristiti za našu prednost.

 

 

Danas smo pripremili ovaj test koji otkriva sve o vašoj budućnosti.

Pažljivo promotrite karte, dopustite da vas vodi intuicija i izaberete onu koja vam se najviše sviđa. Upravo ta karta nosi poruku za koju se nadamo da će biti inspirativna za ovo doba vašeg života.

 

 

1. Poruka snage

Jasno je da ne možemo odabrati svaku situaciju koja se javlja u našem životu, ali svakako uvijek možemo odabrati kako ćemo reagirati na nju. Postoje osjećaji koji vas ograničavaju, poput ljutnje, očaja ili boli i postoje osjećaji poput optimizma, ljubavi i vjere koji vas čine boljom osobom i tjeraju vas da krenete naprijed.

Osjećaji s kojima želite živjeti i stavovi koje zauzmete vezano za događaje u vašem životu su vaši i samo vaši, ali uvijek se sjetite da privlačite ono što jeste, piše Mystical raven.

 

Ako volite privlačit ćete ljubav, ako ste sretni, privlačit ćete sreću.  Ako želite da sve dobro dođe u vaš život, ispunite svoj um i svijet pozitivnošću i vidjet ćete kako se obilje i svjetlost Svemira manifestiraju u svakom trenutku i na svakom mjestu na koje idete. Odluka je samo vaša i sigurno ćete donijeti onu pravu.

 

 

2. Poruka ljubavi

Kako se sada osjećate? Kako biste se voljeli osjećati? Vaš um je poput velikog filmskog zaslona na kojem projicirate svoje misli. Stvarno je čudesno kako te misli koje projicirate uvijek pronađu način da se manifestiraju u stvarnom svijetu.

Ako su vaše misli pozitivne, nastavite razmišljati o njima i širite ih na ljude oko sebe.

 

Također, svaki dan prije spavanja iskažite zahvalnost za dobre stvari koje su se dogodile u vašem danu i ako, s druge strane, postoji neka tužna situacija ili želite da se nešto odvije na drugačiji način, razmišljajte o tome s ljubavlju i pozitivizmom, zamislite kako se odvija na način na koji vi želite.

Ovaj jednostavan čin ima moć transformacije vašeg svijeta i vašeg stava. Vrijeme je da se otvorite ljubavi i svim predivnim stvarima koje vam Svemir želi dati, vrijeme je da budete sretni!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2