OVAN- Mjesečni horoskop za AVGUST! Samo pratite svoje srce, čekaju vas nezaboravni trenuci…

OVAN- Mjesečni horoskop za AVGUST! Samo pratite svoje srce, čekaju vas nezaboravni trenuci…

6. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni:
Ukoliko ste se pronasli u ovih nekoliko redaka, jos uvijek niste pronasli nekog po svojoj mjeri, ovaj mjesec bi mogao biti zanimljiv sto se toga tice, ali ako vi odlucite da tako zelite… Kolko god vi pricali jedno, drugacije se ponasate i odasiljete takvu energiju da zelite biti sami..

 

Shvati da je sve do tebe, prestani da smatras da su svi bolji od tebe, prestani da omalovazavas samu sebe, pod hitno poradi na stavu, jer propustas tako mocne prilike za upoznavanje, za vezu, a zasto? Zbog toga sto nemas hrabrosti suociti se sama sa sobom i pokazati cijelom svojetu a prvenstveno sebi kakva si osoba i koliko zapravo vrijedis…
Neko trazi osobu bas poput tebe, trazi tebe, a ti se skrivas u svom sigurnom krugu koji uopste nije siguran i dovodis sebe u situaciju da se mozda nikad ne sretnete… Kreni za onim sto ti srce govori da trebas, to je pravi put,….

 

Zdravlje:
Mjesec koji je pred nama za vas bi zaista mogao donijeti velike promjene, da li na poslovnom ili ljubavnom planu, i vas organizam kao i VI, ako prihvati igru zivota koja se zahuktava bice sve ok, dozivjecete produhovljenje i ojacacete kao osoba….

 

Medjutim ukoliko se nadjete izgubljeni u strahu od novih stvari mogli bi sami sebi lazno inicirarti bolest da bi se isto tako sami sebi opravdali za odsustvo hrabrosti u datom momentu, ti je vas odbrambeni mehanizam, ali to nije nikakvo rijesenje… to je lazna slika svijeta, bjeg od stvarnosti koja ce vas stici kad tad… Suocite se sa onim sto vas najvise plasi, tada cete biti najjaci i spremni na svaki izazov koji se pojavi sledeci….

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2