HOROSKOPSKI ZNAKOVI POSLE 40-e: Ovan PROCVETA u zrelim godinama, Jarac UŽIVA kao NIJEDAN znak, a OVOM znaku godine NE MOGU baš NIŠTA…

HOROSKOPSKI ZNAKOVI POSLE 40-e: Ovan PROCVETA u zrelim godinama, Jarac UŽIVA kao NIJEDAN znak, a OVOM znaku godine NE MOGU baš NIŠTA…

8. Avgusta 2018. Off By Dajana

LAV 

Dođe onaj trenutak u životu kada vam postane jasno da u centru pažnje niste više vi, nego netko mlađi, što naravno ne odgovara predstavnicima vašeg znaka pod utjecajem Sunca, simbola vitalnosti i energije. Međutim, s godinama, stekli ste povjerenje i poštovanje svoje okoline, jer sa zrelošću dolaze i položaj i autoritet, sve ono o čemu ste oduvijek maštali. Mnogo su manje šanse da budete izloženi nečijem podsmijehu na poslu jer ste nešto pogrešno uradili, a to dolazi upravo s godinama.

 

 

DJEVICA 

Vašim znakom upravlja Merkur, planet koji simbolizira radoznao duh, pa sve i da hoćete, ne možete tek tako ostarjeti. Zahvaljujući vašem mladalačkom izgledu i komunikativnosti, u društvu će vam uvijek smanjivati broj godina. Naviknuti na komplimente, odjednom ćete postati svjesni da ste već prevalili četrdesetu. Međutim, ulazak u zrelije godine možete iskoristiti na najbolji mogući način da napredujete u karijeri, započnete privatni biznis, ali i da povedete više računa o zdravlju i financijama.

 

 

VAGA 

Kao i Biku, znaku kojim također upravlja Venera, planet ljepote, stalo vam je da uvijek dobro izgledate, a naročito u zrelijim godinama, što naravno, nije nikakav grijeh. Vaš šarm je sastavni dio vaše privlačnosti, a on s godinama samo dobija na snazi. Međutim, višak kilograma koji donose godine može postati problem, i to zdravstveni, jer opterećuje kičmu. Zbog toga, više pažnje posvetite vježbanju i rekreaciji, baš zato što u tom pogledu znate da budete prilično lijeni.

 

 

ŠKORPION

Pod utjecajem svog mračnog vladara Plutona, i vi uvijek prvo vidite onu mračniju stranu starosti, bilo da je riječ o poslu, zdravlju, ljubavi ili prolaznosti života. Međutim, vaš analitički duh i poseban, ironični smisao za humor, mogu vam pomoći da se lakše izborite s neminovnim protokom vremena s kojim dolaze i mudrost i iskustvo. Svjesni ste da bi vam povratak u mladost za kojom toliko žudite mogao donijeti samo više ljubavne patnje i brige na poslu, a manje novca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3