DNEVNI HOROSKOP za 10. avgust: Strelcu stižu promene, Ovan se igra vatrom, Raka čeka ljubavno iskušenje…

DNEVNI HOROSKOP za 10. avgust: Strelcu stižu promene, Ovan se igra vatrom, Raka čeka ljubavno iskušenje…

9. Avgusta 2018. Off By Dajana

 

rak

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.

 

LJUBAV
Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada.

 

ZDRAVLJE
Ukočenost.

 

 

 

lav

POSAO
Nalazite se u dobroj psiho-fizickoj formi. Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.

 

LJUBAV
Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate.

 

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

 

devica

POSAO
Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.

 

LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

 

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4