DNEVNI HOROSKOP za 11. avgust: U život Vodolije ulazi nova osoba, Ribe pred životnim izazovom, kod Bika sve u znaku ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 11. avgust: U život Vodolije ulazi nova osoba, Ribe pred životnim izazovom, kod Bika sve u znaku ljubavi…

10. Avgusta 2018. Off By Dajana

OVAN
Danas će se u vama sudariti romantika i duhovna strast, a vi ćete želeti da ih iskoristite i uživate. Možda je vaš partner dohovno posvećen kao i vi i krećete se zajedno ka istom cilju?

 

Većina strasti koju osećate potiče iz vašeg najdubljeg osećaja. Ukoliko ste kreativni u bilo kom smislu iskoristite ovaj dan da zabeležite romantične trenutke koji ćete pamtiti čitav život.

 

 

 

BIK
Ukoliko ste u vezi, očekujte da se ona danas podigne na viši nivo. Moguće je da ćete se vi i partner obavezati na vernost, ili veriti ili odrediti datum venčanja.

 

Ukoliko ste već venčani, možda odlučite da imate dete. Ukoliko niste u vezi, očekujte da ćete sresti nekoga i to vrlo uskoro. Spremni ste i šaljete jasne signale oko sebe. Ovo je veoma važan dan za sve pripadnike vašeg horoskopskog znaka.

 

 

 

BLIZANCI
Danas biste mogli dobiti poziv da posetite neki društveni događaj. To bi mogla biti prilika da upoznate nove ljude koji vam mogu pomoći u karijeri u nekom smislu ili koji se bave nečim što je vama interesantno.

 

Imate dovoljno energije i entuzijazma da se priključite razgovorima, govorite iz srca i kažete šta mislite. Uživajte.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4