DNEVNI HOROSKOP za 11. avgust: U život Vodolije ulazi nova osoba, Ribe pred životnim izazovom, kod Bika sve u znaku ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 11. avgust: U život Vodolije ulazi nova osoba, Ribe pred životnim izazovom, kod Bika sve u znaku ljubavi…

10. Avgusta 2018. Off By Dajana

VAGA
Informacija koju ćete dobiti od prijatelja mogla bi vas danas preorijentisati na sasvim drugi cilj. Imate dosta ideja u vezi nekog projekta koji želite da preuzmete, te iskoristite današnju energiju i sagledajte ga iz svih uglova.

 

Šta god da radite, pre nego što započnete saznajte šta vam je sve potrebno. Postoji verovatnoća da izgubite vreme trčeći sa jednog mesta na drugo tražeći neophodne informacije.

 

 

ŠKORPIJA
Zvezde vam donose promene danas. Moguće je da ćete sresti nekog sasvim novog ili se videti sa nekim koga niste videli jako dugo, ko će vam ponuditi šansu da promenite karijeru. Ili, možda vam postane jasno da biste trebali da unovčite svoj hobi i krenete u biznis.

 

Šta god da bude u pitanju, ovo je dan kada treba da nastavite da idete napred, čak i ako imate nekih nedoumica. Iskoristite ono što ste postigli i preuzmite prednost.

 

 

 

STRELAC

Danas ćete biti posebno emotivni. Reagovaćete burno na sve što vam se kaže ili što vidite. Duhovno ste veoma motivisani i želite da saznate što više o svetu koji vas okružuje.

 

Ako ste vernik napravite plan jednog hodočašća na koje želite da odete već duže vreme.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4