URAN I MARS donose velike IZAZOVE koji menjaju SUDBINU! Evo šta nam horoskop PREDVIĐA do 4. oktobra 2018. godine!

URAN I MARS donose velike IZAZOVE koji menjaju SUDBINU! Evo šta nam horoskop PREDVIĐA do 4. oktobra 2018. godine!

10. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Uran i Mars donose velike promene i izazove koji menjaju put sudbine, a evo šta nam horoskop predviđa do 4. oktobra 2018. godine!

Ovih dana trese prati nas nervoza izazovnih aspekta Marsa i Urana. Frustracije, nervoza i nezadovoljstvo koji kuva u nama samo su pitanje vremena kada će eksplodirati. Ovaj aspekt kvadrata, borbe dve različite energije, s obzirom na retrogradno kretanje Marsa, a zatim i Urana, potrajaće nešto duže nego obično, sve do početka oktobra.

 

 

 

Energije sukoba, gde jedna strana silno želi slobodu, dok druga strana čvrsto drži stanje takvo kakvo je, pa makar ono bilo i loše, nalazićete na različitim područjima života, zavisno u kojoj vam se kućui nalaze ove planete. Međutim, u ovom slučaju, najviše će ovo stanje osetiti Bikovi i Vodolije, ali i Lavovi i Škorpije, kao i svi oni koji imaju u svojoj karti neke planete u tim znakovima.

 


Uran ovde silno želi da izaađe iz svojih okova sigurnosti i komfora, on odjednom traži slobodu da može disati punim plućima, želi da oseti život, usklađen sa svojoj 
intuicijom, željama, prirodom i prirodnim zakonima. Bika je jako teško pokrenuti i on će se svim silama truditi da zadrži stanje takvo kakvo je. Ali ponekad su promene neminovne i dobre, za sve nas, iako na početku uopšte tako ne izgledaju. Međutim, što se jače opiremo promenama to su one bolnije.Retrogradni Mars u Vodoliji pravi kvadrat sa svojim vladarom Uranom iz Bika. Ovog puta Uranovska energija nalazi se u simbolici Bika nasuprot Vodoliji. Bik je fiksni prizemni znak koji voli mir i stabilnost dok ga Uran sada podstiče na promene i hrabri da se već jednom pokrene. Sada obe strane čvrsto drže svoje stavove pa ništa neće ići lako, iako će na kraju Uranovska želja pokoriti stabilnost Bika, koliko god on to ne želi.

 

 

Ovih dana samo nakupljamo svu tu frustraciju koja nas silno zadržava i ni sami ne znamo što nam je činiti. Tokom 8. avgusta Uran će u Biku krenuti retrogradno i ponovno nas još jednom vratiti na početak i dati nam drugu šansu za promene, ako ih do sada već nismo učinili. To će biti vidljivo pogotovo u razdoblju kada će se i Mars nakratko vratiti u znak Jarca, od 14. avgusta do 11. septembra.

 

 

Tada kao da ćemo ponovo proživljavati trenutke koji su nam se dogodili oko sredine maja. Podsetite se zato sa kakvim ste se to problemima i izazovima suočavali tada, jer ovog puta imate ponovo priliku da ih rešite ili barem pokušate da ih rešite dok će se stvarne promene zaista desiti tek u drugoj polovini oktobra, kada se taj sukob energija smanji i jedna strana odluči da popusti i prihvati novonastalo stanje.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2