DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. avgust: Ovan razočaran, Blizanci u ljubavnom trouglu, Škorpija leči rane, Vodoliji stižu promene…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. avgust: Ovan razočaran, Blizanci u ljubavnom trouglu, Škorpija leči rane, Vodoliji stižu promene…

11. Avgusta 2018. Off By Dajana

JARAC

U poslednje vreme, a pogotovo danas, vi se trudite da privučete što više pažnje, u čemu ćete i biti veoma uspešni, zahvaljujući pre svega svom šarmu. Pa ipak, oko vas su osobe koje vam na neki način ne odgovaraju, te stoga vaša potraga za onom pravom još uvek nije završena. Pojedinci koje ste do sada sretali pružaju vam samo usputna uzbuđenja, a to vama nikako nije potrebno niti dovoljno.

VODOLIJA

Ukoliko ste u braku, danas ćete pokušati da jednu situaciju preokrenete u svoju korist, ali partner neće imati mnogo razumevanja za bilo kakve promene u vezi. S druge strane, ukoliko ste slobodni i dopada vam se neko ko vas drži u priličnoj neizvesnosti, bilo bi dobro da se naviknete na takav stil ponašanja, jer će dotična osoba biti sve više okrenuta svojim interesovanjima.

RIBE

Predstavnici ovog horoskopskog znaka će danas imati mnogo neizvesnosti i nervoze u odnosima sa stalnim partnerom. Najbolje će proći oni koji su u neobaveznoj vezi ili oni kojima ljubav nije najbitnija stvar u životu. U tom slučaju možete da kontrolišete situaciju ako ste spremni da mu popustite u nekim manje bitnim pitanjima. Ključ je u strpljenju.

Stranice: 1 2 3