Horoskop za SLEDEĆU SEDMICU od 13.08. do 19.08. – Najsretniji znakovi će biti Lav, Djevica, Škorpija!

Horoskop za SLEDEĆU SEDMICU od 13.08. do 19.08. – Najsretniji znakovi će biti Lav, Djevica, Škorpija!

11. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

 

Lav 

LJUBAV: Kad ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali.

 

 

KARIJERA: Idućih dana posao će vjerojatno pasti u drugi plan. Razmišljat ćete o duhovnom svijetu ili ćete u svoj dom željeti uvesti neke novine. Na radnom mjestu ćete funkcionirati rutinski. Odradit ćete ono što morate, a bit ćete odsutni duhom.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživat ćete nešto nepoznato.

 

 

 

Djevica 

LJUBAV: U idućim danima vi ćete najvjerojatnije biti sretni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom bit će spremni dijeliti ama baš sve. Male brige bit će zanemarive. Oni koji su još sami neka izlaze što češće mogu.

 

 

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali bit će blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Zanemarite sve to i pokažite što znate. Uspjet ćete.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

 

 

 

Vaga 

LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagodbe učinit će da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slijediti.

 

 

KARIJERA: Ako nešto treba mijenjati, mijenjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosljedno slijedite. Uspjeh je pred vratima.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte na diplomatski način.

 

 

 

Škorpion

LJUBAV: Sve će se više ljudi skupljati oko vas. Jednostavno će voljeti biti u vašem društvu. Ako već jeste u vezi, više ćete vremena provoditi s ekipom poznanika i partnerom, nego sami s partnerom. Nitko vam doduše neće prigovoriti, ali ponekad budite samo vas dvoje.

 

 

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazit ćete ih svojom maštom i sposobnošću prilagodbe. Pokazat ćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Imate dovoljno snage za sva poduzimanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3