AVGUST JE ZA NJIH NAJGORI MJESEC! Ova 3 znaka do KRAJA MESECA očekuje TUGA I SLOMLJENO SRCE

AVGUST JE ZA NJIH NAJGORI MJESEC! Ova 3 znaka do KRAJA MESECA očekuje TUGA I SLOMLJENO SRCE

13. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Jako interesentno i za sada novo je to sto ce vecina Jarceva u mjesecu avgustu imati priliku da dozivi veliku ljubav, ali kao avanturu.. Da li cete se snaci u ovoj poziciji??

 

Ovo bi vas moglo u jednu ruku zaluditi, dovesti do toga da izgubite glavu, jer ste vec neko vrijeme optereceni tim kako vam se ne da i kako sa vama niko ne zeli nista ozbiljno… Nije u tom problem, nego prije nego se upustite u bilo kakvo eksperimentisanje, sa bilo kim, prvo razgovorom sve stavite na svoje mjesto, da poslije ne bi bilo zabune, lazi, i izvlacenja…

 

Ova avanture ne mora ostati na tome ako vi budete pametno vukli poteze, jer ce dosta vremena djelovati kao da ste vi ti ta strana koja je vise zainteresovana, zato budite takticar, i nemojte ni jedne sekunde dozvoliti da se to osjeti i vidi..

 

Pravite se kao da vam to popunjava vrijeme, lijepo ali eto, do kad traje traje. Pustite partnera da se malo zapita sta se to desava, je li moguce da se sve okrenulo… Tajanstvenost uvijek budi novo interesovanje, budite mudriji od same sebe….

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2