Kada će pronaći PRAVU LJUBAV: Ovnovi neočekivano, a Blizanci se moraju opustiti – i ljubav će pronaći njih!

Kada će pronaći PRAVU LJUBAV: Ovnovi neočekivano, a Blizanci se moraju opustiti – i ljubav će pronaći njih!

14. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Postoje kozmički zakoni koji su upleteni u našu psihu koji na različite načine utječu na naše živote.

 

Način na koji ćete naći ljubav je jedan od njih. I govorim o pravoj ljubavi, onoj za koju vam se čini kao da ju je sudbina gurnula prema vama.

Vaš horoskopski znak ima veliki utjecaj na vašu sudbinu i način na koji vam je suđeno pronaći ljubav.

 

 

Evo kako ćete naći svoju ljubav prema vašem zodijaku:

 

Ovan

Ovan je poznat po svojoj avanturističkoj prirodi. Nakon što prihvatite tu činjenicu, naći ćete to zabavno mjesto unutar sebe gdje ćete otključati najbolju verziju vas, piše Life coach code. Tako ćete naći svoju ljubav.

Recite da spontanim vikend izletima, grupnim aktivnostima kao što je paintball – pa čak i dobrotvornim događajima poput dobrotvornih koncerata, povorki i sl.

Ponekad najbolje stvari u životu dolaze od neplaniranih i neočekivanih događaja.

 

 

Bik

Bik je poznat po svom velikom srcu. Ali ponekad ne vidite koliko ste zapravo divni. Vama je potreban stalan osjećaj ljubavi da biste osjećali stabilnost i zato biste mogli početi tjerati ljude da vas vole i na taj način zanemariti svu ljubav koju već imate.

Pogledajte svu ljubav koju već imate u svom životu i naći ćete svoju stabilnost. Prestanite proganjati ljubav i otključat ćete najbolju verziju sebe. Bit ćete magnet za ljude.

 

 

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj želji da se dobro zabave. Znate da životu postoji i nešto drugo osim romantičnih odnosa i da ljubav ima mnogo drugih oblika. No, ponekad se radi takvih uvjerenja možete  osjećati kao da s vama nešto nije u redu i tada se možda na silu natjerate na traženje partnera.

Prihvatite svoju prirodu. Prihvatite ono što stvarno želite. Ne morate tražiti partnera. Učinite ono što stvarno volite, a prava će vas ljubav pronaći.

 

 

Rak

Rak je poznat po nesebičnosti. Volite ideju o obitelji i volite nasmijavati druge ljude. Ali, pravi užitak nalazite u sebi. Vi više brinete za svoj duhovni rast i izlazak iz vaše zone udobnosti, nego što brinete za pronalazak partnera.

A trebali bi i činiti upravo to. Provedite vrijeme na miru, sami sa sobom. Vidite da ste zapravo nevjerojatni i dopustite drugima da to vide.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3