Zašto ostajete SLOMLJENOG SRCA: Ovnovu dobrotu NIKO ne vidi, Vaga “popravlja” partnere, a Jarac ako OVO ne uradi NIKADA neće naći pravu ljubav…

Zašto ostajete SLOMLJENOG SRCA: Ovnovu dobrotu NIKO ne vidi, Vaga “popravlja” partnere, a Jarac ako OVO ne uradi NIKADA neće naći pravu ljubav…

14. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Lav (23. srpanj – 22. kolovoz)

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on također ima tendenciju biti egoističan i isprazan.

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite pobijediti. Možda ćete se osjećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

 

 

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan)

Djevica od svih znakova ima najmanje povjerenja u druge. Vi ste partner koji najvjerojatnije njuška po ladicama s donjim rubljem i provjeravate povijest preglednika vašeg partnera.

Svaka razina sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate vjerovati svom partneru, čak i ako je nepovjerenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne povodite se za vašim osnovnim instinktima.

 

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vage su pune nade i vjere. Vi imate tendenciju odabrati partnere koji zapravo i nisu pravo rješenje za vas i pokušavate ih promijeniti u osobe kakve su vam potrebne.

To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi.

Morate naučiti odabrati kada je u pitanju vaš ljubavni život.

 

 

Škorpion (23. listopad – 21. studeni)

Škorpion je svakako strastven, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja.

Ne možete kontrolirati one koje volite. Ne možete biti posesivni prema njima.

Odbacite te navike. Kao što smo rekli i za Vagu, imate više od jedne prirode. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3