Zamisli svoj CILJ ili ŽELJU i izaberi jedan HOLOGRAM! Neverovatno tačno pogađa!

16. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

# 7. Osjetljivost

Podižete se na razinu svijesti, izvan granica intelekta. Vaša osjetljivost raste od poticaja izvana: energije, simbola, uputa, nadahnuća i emocija drugih.

Osjećate se kao da su vaša osjetila izoštrena, što vam omogućuje da jasnije vidite stvarnost. S tom osjetljivošću dolazi i odgovornost, jer brže od drugih možete shvatiti situacije, pripremiti se za incidente i predvidjeti suprotstavljene ovlasti.

 

 

Shvatite da je također važno pokazati svoju osjetljivost i ne sakriti sve to iznutra. Nitko ne dobiva ništa ako šutite u trenucima kada vam intuicija pokazuje da tišina nije pravi način.

Usudite se biti ono što jeste, pokažite ranjivost i iskreno dijelite ono što osjećate. Drugi mogu biti na dobitku zbog vašeg uvida, a kad to dolazi iz srca, ne možete naštetiti drugima.

Frekvencija Osjetljivosti pomaže vam da dobijete više uvida i omogućuje vam da budete otvoreniji.

Afirmacija: Vjerujem u svoju intuiciju, u svoja čula i u signale koje dobivam.

 

 

 

# 8. Poziv

Ponekad osjećate da se nešto dogodi unutra i tada jedino što možete učiniti je poduzeti akciju. Duboka želja postoji u vama, a vi samo trebate nešto učiniti. Ne može čekati, osjećaj je tako jak! Odjednom svi osjećaji straha, sumnje i neizvjesnosti nestaju.

 

 

Osjećaj je kao da se budite iz dubokog sna i kao da vas nešto ili netko tjera da to učinite. Važno je da shvatite ovu inspiraciju ozbiljno jer to znači da vas podsjeća na vaš poziv.

Male stvari, kao što su razgovor, glazba ili nešto što primate putem medija ili okoline, mogu to potaknuti. Prepoznajte te trenutke i učinite ono što morate učiniti.

Vaša duša vrišti za kretanjem, stoga  krenite! Ne odgađajte ništa do sutra, jer to je ono što ste čekali.

Frekvencija Poziva vas dovodi u vezu s višom svrhom u vašem životu.

Stranice: 1 2 3