ANĐEO IMA PORUKU ZA TEBE! Odaberi jednog i primi SNAŽNU PORUKU!

ANĐEO IMA PORUKU ZA TEBE! Odaberi jednog i primi SNAŽNU PORUKU!

18. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Koja slika rezonira s vama? Odaberite anđela i primite poruku svog anđela! Nakon što ste odabrali, pročitajte svoju poruku u nastavku.

 

Anđeoska poruka 1:

Poruka vašeg anđela je: Emocije mogu biti vrlo turbulentne. Imajte na umu da je uvijek najbolje zastati, pregledati situaciju i procijeniti je li doista sve tako loše kao što vjerujete, prije nego što reagirate ili je to stari strah koji se aktivira?

 

Jednostavno zatražite anđeosku pomoć i rado ćemo vam pomoći da otkrijete pravu istinu. Možda se radi samo o tome da vi trebate napraviti čišćenje u svom srcu i kad to napravite, mir se vraća!

 

 

Anđeoska poruka 2:

Poruka vašeg anđela je: Utjecajna energija Ljubavi u svakom se trenutku kreće kroz Svemir. Sve što morate učiniti jest zapamtiti i povezati se. Ona može biti pokretačka snaga svih stvari ako jednostavno to dopustite.

 

Uvijek imate moć da povisite svoje vibracije i stvorite svoju stvarnost koja će se tada odraziti na svijet koji vas okružuje, piše Lisa Beachy. Uvijek zapamtite da imate izbor i sjetite se koliko ste stvarno jaki. Nikada nemojte podcijeniti sebe ili ono za što ste sposobni, vi ste snažno biće Svjetlosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2