Pun Mjesec u Ribama 26.08. – Vrijeme je za OSTVARIVANJE SNOVA!

Pun Mjesec u Ribama 26.08. – Vrijeme je za OSTVARIVANJE SNOVA!

25. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Vrlo je pozitivan ovaj nadolazeći Pun Mjesec – u dobrom je aspektu sa Saturnom iz Jarca i Uranom iz Bika pa se mnogi snovi mogu ostvariti!

 

Ovaj Mjesec je bez veće napetosti. Mnoge osobe mogu biti nadahnute za dostizanje genijalnih ciljeva. Aspekt sa Saturnom donosi mir, konkretne planove i ciljeve, realno sagledavanje situacija.

Pozitivne aspekte mogu najbolje iskoristiti Rakovi, Škorpioni, Ribe, Jarci, Djevice, a neće za njima zaostajati ni Vage i Lavovi, koji mogu realizirati svoje snove. Blizanci i Strijelci, posebno prva dekada, mogu se osjećati rasijano i rastrzano, dok će Ovnovi i Vodenjaci nekako biti distancirani.

Ovaj Pun Mjesec se odvija u prvoj dekadi Riba pa će najviše i utjecati na prve dekade znakova ili ako su planete početkom bilo kojeg znaka. Zavisi i u kojem polju pada u vašoj natalnoj karti i kako će utjecati na vas.

Opuštajte se, izgovarajte mantre, više odmarajte, radite vizualizacije.

Odbacite sve što vas ne čini sretnima i pokrenite nešto novo u svom životu.

Sretno

 

 

Prognoza po znakovima

OVAN

Vi se prepuštate mašti, dosta ste osjetljivi pa ako se pojave problemi to je sve zbog vaše preosjetljivosti. Nije se poželjno šišati, odlaziti kod bolesnih osoba, ni kretati s dijetom. Pojedini Ovnovi se mogu baviti financijama, prodajom, kupovinom, osiguranjem i pozajmicama. Budite pažljivi pri trošenju novca i pozajmicama.

 

 

BIK

Puno pričate i možete biti nametljivi dok pojačane emocije mogu kod vas izazvati nervozu. Prva dekada Bika ima istaknut neki novi životni put pa bi mogli okrenuti drugi list u životu. Neke priče se mogu ponavljati od pomrčine Sunca koje je bilo 11.08. Čuvajte se konflikata s prijateljima ili poznanicima. Sada se preporučuje da radite vizualizaciju za ispunjenje želja.

 

 

BLIZANCI

Sada nije vrijeme da se prepirete s autoritetima, ni s jednim roditeljem. Postoji mogućnost da vas neke osobe pokušaju poslovno ili na neki drugi način iskoristiti. Bitno je da ostanete u miru, ako vam je potrebna pomoć – potražite je. Sada i Mars kreće direktno 27.8. pa će biti dosta sretnih okolnosti, a kako je u Jarcu, bit će i energije za sve što ste naumili.

 

 

RAK

Vi ste dosta nezadovoljni zbog povratka s odmora ili uopće niste otputovali. Sada je vrlo povoljno vrijeme za duhovno, izgovarate mantre, molitve i učite od nekog tko je duhovan. Pazite se nekih stranaca ili budite pažljivi u inozemstvu.

 

 

LAV

Kod vas je vrlo naglašen novac u smislu donacija, podjele ili prodaje neke imovine. Uslijed maštanja, sanjarenja i psihičkih sposobnosti, možete biti svjesni nekih stvari što drugi ne vide. Pojedini Lavovi mogu biti dosta anksiozni i nemirni pa se preporučuje sve što vas dovodi u mir – meditacija, joga ili neka prirodna sredstva.

 

 

DJEVICA

Vama pada Pun Mjesec u polje partnerstva kako u ljubavi tako i poslovnih partnera pa tu treba obratiti pažnju da se ne dogode neke lošije stvari. Ovaj Pun Mjesec vam daje osjetljivost, sramežljivost, ljubaznost, dok nježno srce može osjetiti druge ljude i kako im je u duši. Izbjegavajte konflikte s partnerom.

 

 

nastavak  na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2