Veliki mjesečni horoskop po znakovima za SEPTEMBAR 2018. – Ovan, Bik, Blizanci

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za SEPTEMBAR 2018. – Ovan, Bik, Blizanci

25. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav i veze

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tijekom rujna 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti.

Kroz kuću ljubavi Ovna 5. rujna prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt s Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuti će se konstruktivni razgovori u solidnim vezama. Ako niste u vezi, sada je pravo vrijeme da pristupite nekome tko vam se sviđa i da kažete što osjećate. Ako započinjete novu vezu s osobom koja vas je privukla i vjerujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namjerama koje imate.

Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. rujna, a to je kuća osjećaja i intimnosti. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli bi osjetiti snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali s druge strane, potreba za slobodom bit će jača.

Sredinom rujna imat ćete dojam da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, ponajprije zbog ljubomore, posesivnosti, nepovjerenja i želje za dominacijom.

Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22. rujna, uz pratnju Sunca, 23. rujna, što znači da će se situacija stabilizirati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru, te opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imat ćete sreće u ˝lovu˝.

 

 

 

Posao i novac

Rujan 2018. godine je mjesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu i bolju zaradu. Prve dvije dekade mjeseca su obećavajuće. Donosit ćete važne odluke i odlučno ćete koračati prema većoj materijalnoj stabilnosti. Sredstva s kojima raspolažete koristit ćete mudrije i postići ćete veću učinkovitost, inspirirat ćete okolinu i istaknuti se tako u poslovnom i društvenom životu.

Tri kuće materijalnog dobra, posla i novca Ovna podržane su Velikim trigonom u zemljanim znakovima, koji uključuje Urana (u Biku), Saturna (u Jarcu), Sunce (u Djevici do 23. rujna) i Merkura (u Djevici, u periodu od 6. do 22. rujna). Mars, vladar Ovna, isto tako prolazi kroz vašu kuću karijere i društveno – profesionalnog ugleda, do 11. rujna. Izdržljivi ste, imate puno snage i dobru koncentraciju na detalje, posebno nakon 6. rujna.

Vrijeme je da pokrenete one najambicioznije planove i da djelujete odlučno kako bi ostvarili dugo željene ciljeve. U profesionalnom životu ukazat će vam se puno novih prilika. Savršeno je vrijeme za razvoj vlastitog posla i dobivanje pozajmica. Ako ste nezaposleni, sreća je na vašoj strani tijekom rujna 2018. godine. Izražavat ćete se s lakoćom i znat ćete što treba i kada reći. Briljirat ćete u pregovorima! Doradite zamolbe i šaljite ih na što više mjesta. Na razgovore krenite bez oklijevanja i pregovarajte o uvjetima. Nakon 11. rujna savjetujemo da više pažnje posvetite zajedničkim projektima ili dobrima.

 

 

 

Zdravlje i moral

Ovaj mjesec ćete se bolje osjećati nego prethodnih mjeseci. Prve dvije dekade mjeseca povoljne su za reorganizaciju u privatnom životu, ali nemojte se iscrpljivati, jer se puno toga događa u vašem profesionalnom životu.

Uspjeh uvelike ovisi o odmoru, zdravom tijelu, bistrom umu i dobroj organizaciji.

 

 

Savjet

Nemojte trošiti na luksuzne predmete i riješite dugove!

Nepromišljen potez pojesti će značajnu svotu novca, možda čak i novac koji bi mogli dobiti na dar

 

BIK

Ljubav i veze

Sunce ostaje u kući ljubavi Bika sve do 23. rujna 2018. godine, uz društvo Merkura u periodu od 6. do 22. rujna. Bit ćete dobri s riječima, ljubavne izjave bit će manje kičaste, a više iz dubine duše. Ljubavni život Bika postaje vedriji, a oni koji nisu u vezi imat će niz prilika i puno novih susreta. Trenutnu privlačnost može potaknuti dobar tijek razgovora ili malo ironije.

Ako gledate stvari iz drugog kutka, ako ste u vezi, naći ćete prave riječi , podržati partnera ili se obraniti u slučaju da vas partner za nešto okrivljuje. Savjetujemo da ne kritizirate voljenu osobu.

U drugoj dekadi rujna može doći do svađa zbog ljubomore ili nesporazuma. Venera, vladar Bika, 9. rujna ulazi u kuću partnerstva i u napetom je odnosu s Marsom i Uranom, što donosi nesporazume i napetost u životu para.

 

Neki Bikovi bit će svjesni da zanemaruju ljubavni život, ali u ovom periodu glavna briga bit će profesionalan život. Ipak, bilo bi dobro da nađete vrijeme za sebe i voljenu osobu, kao i za privatne projekte. Ako niste u vezi, nemojte ni trčati prema novoj vezi u ovom periodu.

U zadnjoj dekadi mjeseca u vašem životu mogla bi se pojaviti bivša ljubav ili ćete biti u kušnji da nastavite staru vezu. Najbolje što možete je donijeti puno korisnih zaključaka i krenuti dalje.

 

 

Posao i novac

Veliki trigon u zemljanim znakovima, kojeg prave Uran (smješten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Djevici do 23. rujna) i Merkur (u Djevici u periodu od 6. do 22. rujna), podržavaju vaše kuće osobnog razvoja i kreativnosti. Planete koje prave Veliki trigon povezane su s novcem i karijerom Bika i zato na ta područja trebate usmjeriti pažnju, jer možete ostvariti veliki uspjeh.

U ovom periodu vaši se talenti mogu pokazati u najboljem svijetlu, kao i proizvodi koje želite plasirati na tržište ili usluge koje nudite. Ako vodite vlastiti posao, moći ćete ostvariti dobre dogovore. Harmoničan aspekt između Jupitera i Plutona, jačeg je utjecaja u periodu od 6. do 18. rujna i ukazuje na dobit kroz suradnje s inozemstvom, partnerstva, oglašavanje, obrazovanje ili pravna pitanja.

Mars kreće direktnim hodom 11. rujna 2018. godine u kući karijere i društveno – profesionalnog statusa Bika. Budući da je u blizini Južnog čvora, može doći do kašnjenja ili ponavljanja pogrešaka iz prošlosti kada se radi o poslovnim suradnjama. Pazite na koji način razgovarate s poslovnim partnerima, kolegama, suradnicima i slično.

U drugoj dekadi mjeseca može doći do blokada u komunikaciji. Obratite pažnju na ono što vam drugi govore. Merkur, vladar novca Bika, 22. rujna ulazi u kuću posla, u pratnji Sunca 23. rujna. Na poslu ćete ostaviti dobar dojam ili, ako tražite novi posao, imat ćete sjajne izglede da ga i dobijete. Nadređeni će tražiti više od vas, pa ćete osjećati pritisak i stres, ali financijski rezultati će biti jako dobri, posebno ako pokažete volju i predložite svoje originalne ideje.

 

 

 

Zdravlje

Prolazak Urana kroz Bika i aspekt koji pravi tijekom rujna, pokreće vas i gura prema promjenama. Strah od promjena može donijeti stres i loše prehrambene navike, a to donosi neravnotežu. Oni koji imaju poteškoća s mjehurom ili jetrom trebali bi se više čuvati.

 

 

Savjet

Odnosi s drugima mogu teći iz jedne krajnosti u drugu. Postavite se diplomatski, posebno kada ne znate što točno tražite!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2