Veliki mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2018. – Rak, Lav i Djevica

Veliki mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2018. – Rak, Lav i Djevica

26. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

RAK

Ljubav i veze

Ljubavni život Rakova intenzivan je i strastven tijekom rujna 2018. godine. Imate jaku moć zavođenja, posebno nakon 9. rujna kada se Venera pridružuje Jupiteru u kući ljubavi Raka. Emotivno, mogli bi imati ekstremne doživljaje, a to uključuje privlačnost, igre zavođenja, ljubomoru i neprospavane noći. Nije isključeno ni to da vam se dogodi da osjetite iznenada privlačnost prema nekome iz vašeg okruženja. To je netko koga znate neko vrijeme, ali ste tu osobu do sada doživljavali samo kao prijatelja/prijateljicu.

Mars se vraća u kuću emocija i intimnosti 11. rujna i pojačava erotiku, strast ili stvara potrebu da izgradite svijet s voljenom osobom, ako ste tek ušli u vezu. Za one koji nisu u vezi ukazat će se prilika za pronalazak nove ljubavi, putem interneta, društvenih mreža ili stranica za upoznavanje. Savjetujemo da ne trčite pred rudo, nego samo polako i neće vam se dogoditi da svoj status ˝slobodan˝ mijenjate u ˝jako je komplicirano˝.

Period od 15. do 22. rujna može biti naporan, jer se tada možete odlučiti na veći rizik ili se možete povezati sa sumnjivim osobama. Konfliktne situacije koje su rasle još od svibnja 2018. godine, mogu voditi do iznenadnih spoznaja i natjerati vas da poduzmete određene korake koje ste do sada izbjegavali. Čak i kod stabilnih parova može doći do svađa u drugoj polovici rujna. Savjetujemo da budete strpljivi, izbjegavajte neugodne teme, rasprave ili pristupe.

 

 

Posao i novac

Mars, planeta koja vlada karijerom Raka, vraća se u 8. kuću Raka 11. rujna 2018. godine. To je kuća koju povezujemo s novcem (resursi, sredstva, dobit, pozajmice, računi). Možda je ovo najbolje za Rakove koji rade u bankama, ali i za one koji žele dovesti u red navike vezano za novac, trošenje, dugove itd.

Tijekom rujna imat ćete priliku da izmijenite sve ono s čime ste nezadovoljni i što vam zadaje glavobolje još od svibnja. Novac može postati razlog za svađe, posebno kroz zadnje dvije dekade mjeseca. Imajmo na umu i to da je Mars oko Južnog čvora, što ukazuje na mogućnost ponavljanja grešaka vezano za financije. Budite na oprezu sa svime što ima veze s online transakcijama, virtualnim novcem i financijskim nagađanjima.

Ako tražite promaknuće, mogli bi se suočiti s poteškoćama i naglim preokretima. Na primjer, u rukovodstvu može doći do naglih promjena i shvatit ćete da više niste predviđeni za promaknuće. Ne upuštajte se u intrigantne stvari i nemojte tražiti brz i lak novac. Budući da je Jupiter, vladar vaše kuće posla, u kući kreativnosti i zabave, ako idete na godišnji odmor, mogli bi posao ponijeti sa sobom. Neki Rakovi miješat će posao i zabavu.

 

 

Zdravlje i moral

Tijekom rujna imat ćete puno energije. Astrološki sklop planeta je stimulirajuć i važno je da energiju koju imate usmjerite prema konstruktivnim ciljevima, da umanjite stres, a tako i sklonost nezgodama. Izbjegavajte nezdravu hranu, energetska pića i možda će vam najviše goditi lagana dijeta.

 

 

 

LAV

Ljubav i veze

S povratkom Marsa direktnim hodom u kuću partnerstva Lava, vaš ljubavni život postaje živahniji. Naći ćete način da se suočite s problemima koji se provlače od travnja 2018. godine, ali ti problemi neće nestati ili se riješiti s lakoćom, budući da je Mars u blizini Južnog čvora i pravi kvadrat s Venerom i Jupiterom. To će proteći sa svađama i nemogućnosti da se u određenim trenucima donesu odluke. Moguće je i da voljena osoba ponovno prigovara da joj se premalo posvećujete, a da previše vremena posvećujete poslu.

Neki Lavovi će doći do zaključka da su prevelike poslovne obaveze – njihove i bolje polovice – dovele do udaljavanja koje se ne može prebroditi ako ne postoji iskrena ljubav. Ovaj astrološki sklop planeta može donijeti nagle prekide, ali i nagle odluke za sklapanje braka.

Rujan nije najpovoljniji mjesec za Lavove koji nisu u vezi, ali to ih neće opterećivati previše. Većina Lavova koji nisu u vezi opuštat će se u ugodnom društvu dragih osoba i trebat će im više slobode, te će izbjegavati bilo kakvo ljubavno uplitanje.

 

 

Posao i novac

Saturn, vladar kuće posla Lava, prisutan u istoj kući, kreće direktnim hodom 6. rujna i pravi Veliki trigon u zemljanim znakovima s Uranom, Suncem i Merkurom. Ovaj astrološki sklop planeta podržava materijalno – profesionalne kuće i donosi sjajne mogućnosti za vaš profesionalan život. Mars, vladar kuće karijere Lava, u direktnom je hodu, što znači da možete ostvariti dobar napredak na poslovnom planu, možda posao koji duže vremena želite sada postane dohvatljiv ili će na sadašnjem poslu doći do povoljnijih uvjeta, posebno kada se radi o odnosima s nadređenim osobama. S lakoćom ćete se naći u centru pažnje, isticati se, ali to neće proći bez rasprava i poteškoća, posebno u drugom dijelu mjeseca.

Sklonost izazivanja autoriteta neće vam koristiti. Svoje mišljenje iskazujte na manje agresivan način i kontrolirajte emocije. U suprotnom može doći do raskida veza i propadanja poslovnih dogovora.

Prolazak Sunca kroz vašu kuću priljeva novca, do 23. rujna, uz pratnju Merkura do 22. rujna, povoljno je za financije, koje se mogu popraviti. Ipak, može doći do troškova za uređenje vašeg doma. Ovaj puta budite realniji i nemojte si dopustiti da vas privuku luksuzni predmeti.

 

 

Zdravlje i moral

Tijekom rujna 2018. godine Saturn, planeta koja vlada kućom zdravlja Lava, kreće direktnim hodom i pravi harmonične aspekte. To znači da se ne trebate puno brinuti. Bit ćete u dobroj formi. Lavovi koji imaju starijih poteškoća mogu očekivati poboljšanje u ovom periodu. Ono što vam može štetiti i narušiti ravnotežu je sklonost agresivnosti i hiperaktivnosti. Višak energije iskoristite konstruktivno i na siguran način, poput vježbanja.

 

 

Savjet

Nemojte stvarati napetosti kamo god pošli ili pokretati promjene samo zato što bi nešto mijenjali! Ako se uspijete kontrolirati, na svim poljima bit ćete pobjednik.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2