Proricanje pomoću ANDJEOSKIH BROJEVA: Broj koji vas privlači – otkriće vam nešto NEVEROVATNO o vašem ŽIVOTU!

Proricanje pomoću ANDJEOSKIH BROJEVA: Broj koji vas privlači – otkriće vam nešto NEVEROVATNO o vašem ŽIVOTU!

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

Koji anđeoski broj vas privlači? Onaj kojeg odaberete nosi vam poruku.

Dopustite svojoj intuiciji da vas vodi do poruke koja čeka da vam se danas objavi.

~ Anđeoski broj 1111

Mnogi ljudi povezuju ponavljajući 1111 s “pozivom za buđenje”, “kodom aktivacije” i / ili “kodeksom buđenja” ili “kodeksom svijesti”. Također se može tumačiti kao ključ za otključavanje podsvjesnog uma i podsjeća nas da smo duhovna bića koja imaju fizičko iskustvo, a ne fizička bića koja doživljavaju duhovna iskustva.

 

Nakon što primijetite učestalost pojavljivanja 1111, možete početi vidjeti porast sinkroniciteta i nevjerojatne i čudesne slučajnosti koje se pojavljuju u vašem životu.

Ponekad, kada vam predstoji veliko duhovno buđenje ili neka vrsta svetkovine, broj 1111 može se pojaviti u vašoj fizičkoj stvarnosti i iskustvu da signalizira nadolazeću promjenu ili pomak, piše Tiffany stiles.

 

Kad primijetite da se pojavljuje anđeoski broj 1111, obratite pozornost na misli koje ste imali u tom trenutku, budući da 1111 označava da su vaše misli i uvjerenja usklađeni s vašim istinama. Na primjer, ako ste imali inspiriranu ideju u trenutku kad ste vidjeli 1111, to bi značilo da bi to bila pozitivna i produktivna ideja i da trebate poduzeti akciju.

 

Kada se anđeoski broj 1111 pojavljuje opetovano, to znači da su vam otvorena energetska vrata i tada će se vaše misli brzo manifestirati u stvarnost. Poruka je da odaberete svoje misli mudro i da budete sigurni da odgovaraju vašim pravim željama. Ne ulažite svoju energiju u fokusiranje na strahove da ih ne bi manifestirali u svom životu.

Anđeoski broj 1111 je poruka vaših anđela da budete vrlo svjesni vaših ustrajnih misli i ideja, jer se to brzo manifestira u vašoj stvarnosti. Pobrinite se da vaša uvjerenja, misli i um budu pozitivni i optimistični kako biste privukli energiju izobilja i ravnoteže u svoj život. Budite svjesni da ćete manifestirati svoje misli, stoga nemojte misliti negativno jer ćete to i privući u svoj život. Koristite pozitivne energije Svemira kako biste ostvarili svoje najdublje želje, nade i snove.

 

Anđeoski broj 1111 označava da su vam energetska vrata otvorena i zbog toga će se brzo vaše misli manifestirati u vašoj stvarnosti. Otvara vam se prilika, a vaše misli se manifestiraju brzinom svjetlosti. Anđeoski broj 1111 sličan je jakoj svjetlosti bljeskalice. To znači da je Svemir upravo snimio vaše misli i manifestira vaše ideje, misli i uvjerenja u materijalni oblik, stvarajući vaša iskustva i stvarnost.

Kad vidite da se anđeoski broj 1111 često pojavljuje, zabilježite svoje misli u vrijeme kada se dogode. Kada se pojave serije 1111, pažljivo pratite svoje misli i svakako razmišljajte samo o tome što želite, a ne o onome što ne želite. Izaberite svoje misli mudro i nemojte se usredotočiti na svoje strahove, da se ne bi manifestirali u vašoj stvarnosti.

Obratite posebnu pozornost na svoje misli i ideje jer se u njima krije odgovor na vaše molitve. Vaše pozitivne afirmacije i optimističan stav pomoći će vam da manifestirate vaše želje i pomoći vam da postignete svoje ciljeve i težnje. Oni će vam također pomoći u služenju vašoj duhovnoj svrsi i duši.

Anđeoski broj 1111 potiče vas da gledate na nove početke, prilike i projekte s pozitivnim i optimističnim stavom jer se oni pojavljuju u vašem životu iz vrlo dobrog razloga. Vaši anđeli žele da postignete i uspijete sa svojim željenim ciljevima i težnjama, tako da ne oklijevajte u poduzimanju pozitivnih koraka prema naprijed. Nemojte dopustiti strahovima, sumnjama ili zabrinutosti da vas spriječe u življenju i služenju vaše misije Božanskog života i duše.

 

Anđeoski broj 1111 također vas potiče da pomažete i potaknete ljudsku rasu svojim prirodnim sposobnostima, oslanjajući se na vodstvo vaše unutarnje mudrosti i intuiciju. Budite inspirativna svjetlost koja donosi prosvjetljenje drugima i pomaže u podizanju duhovne svijesti. Vjerujte da vas anđeli podržavaju u vašem ‘svjetlosnom radu’.

Anđeoski broj 1111 pokazuje kako započeti stvaranje vaše stvarnosti i potvrda je da su vaše namjere u procesu manifestiranja.

 

 

~ Anđeoski broj 555

Anđeoski broj 555 govori o značajnim i neophodnim promjenama koje se događaju u vašem životu, koje su Božanski nadahnute i vođene. Ove će promjene donijeti dugo očekivane okolnosti i rezultate, te će se u potpunosti uskladiti s vašom istinskom misijom cilja Božanskog života i duše.

Anđeoski broj 555 je poruka vaših anđela da je vrijeme da otpustite ‘staro’ koje vam više ne služi. Vjerujte da će to staro zamijeniti nešto “bolje”. Otpustite stare sumnje, strahove i percipirane prepreke, a ako osjećate bilo kakve strahove ili zbunjenost, zatražite podršku i vodstvo svojih anđela. Znajte da su vaši anđeli uvijek s vama.

Zadržite pozitivno stajalište i otvoren um. Zapamtite da se sve događa s razlogom i da ništa nije slučajno. Iako razlog za promjene možda neće biti jasan u ovom trenutku, vjerujte da će sve biti onako kako treba biti. Te su promjene došle tako da se možete osloboditi starih ograničenja i da možete slobodno slijediti svoju svrhu kao duhovno biće.

Anđeoski broj 555 sugerira da se velike životne promjene odvijaju u mnogim područjima vašeg života. Uvjerite se da su ove promjene za vašu neposrednu i dugoročnu korist. Anđeli traže da idete s tokom … “

 

 

~ Anđeoski broj 333

Anđeoski broj 333 govori da su Uzašli Majstori blizu vas. Oni odgovaraju na vaše molitve i žele vam pomoći u vašim nastojanjima i služenju vašoj životnoj svrsi i duši.

Anđeoski broj 333 potiče vas da budete kreativni, društveni i komunikativni, te da upotrijebite svoje prirodne sposobnosti i talente kako biste se osnažili i ojačali i prosvijetlili druge, jer njihova svjetlosna sposobnost i životna misija koristi za dobrobit svih.

 

Zadržite pozitivan stav o sebi, drugima i svijetu općenito kako biste očitovali mir, ljubav i sklad. Imajte vjeru u čovječanstvo kao cjelinu i budućnost našega svijeta. Živite svoje istine i izražavajte se s jasnoćom, svrhom i ljubavlju i budite pozitivno svjetlo drugima.

Koristite svoje prirodne komunikacijske vještine kako biste pomagali i služili drugima na pozitivne i inspirativne načine.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2