Prva polovina septembra donosi LJUBAVNE DILEME I NOVE LJUBAVI! Jedan znak će doživeti VELIKU SREĆU, a jedan se mora ODREĆI LJUBAVI…

Prva polovina septembra donosi LJUBAVNE DILEME I NOVE LJUBAVI! Jedan znak će doživeti VELIKU SREĆU, a jedan se mora ODREĆI LJUBAVI…

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a uticaj okruženja kvari planove. Lepše je na licu videti osmeh nego tugu. Ako tako budete razmišljali, poboljšaćete romantične odnose.

 

 

Škorpija

Društvenost i komunikativnost su osobine koje će pomoći u privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće podjednako jaka.

7 znakova da ti je on apsolutno veran
Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2018

Strelac

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i uporedićete ih sa onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

 

 

Jarac

Opet ćete se fokusirati na nešto skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postaviti u jednom odnosu, pa ćete zato balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

 

 

Vodolija

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Pažljivo slušajte poruke unutrašnjeg glasa. Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i ishrane.

 

 

Ribe

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac sa realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

Stranice: 1 2