Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – LAV- Na velikoj ŽIVOTNOJ raskrsnici…

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – LAV- Na velikoj ŽIVOTNOJ raskrsnici…

7. rujna 2018. 0 By Admin 1

Mjesecni horoskop za Septembar 2018 – LAV

 

POSAO:
Iako sada trenutno i niste bas u najpovoljnijoj finansijskoj situaciji krajem ovog mjeseca vas ocekuje odlicna poslovna prilika, vezana za planove koje ste vec imali.
Bez obzira sto vam se sada to cini skroz daleko i mozda nestvarno, vi cete napredovati i ako trenutno niste, uci cete u stabilan poslovni odnos koji ce vam osigurati stabilnost i nove mnogobrojne poslovne kontakte.

Odlucili ste da ne zurite, imali ste ponude koje ste odbili, i uradili ste pravi potez. Ovo sto vas uskoro ocekuje vrijedno je cekanja i pokazace se kao prava stvar.

 

Imate dobru taktiku a strpljenje i trud igraju glavne uloge. Tako ćete postići ono što ste zacrtali i ispuniti cilj.

 

LJUBAV:
Ako ste u vezi:
Uprkos nekim sitnim nesuglasicama koje ste imali sa partnerom, vasa veza je jaka i stabilna, puna razumjevanja i ljubavi obostrano. Desavace vam se mali konflikti i svadje ali to je normalno jer imate razlicite poglede na svijet, ali dovoljno je da razumijete jedno drugo, da na vrijeme rijesavate probleme razgovorom i komunikacijom u pravo vrijeme, onako kako se namecu.

Vasa razlicitost je ustvari vasa povezanost ali ni vi a ni on nije toga svjestan i to je u sustini i bilo ono sto vas je prvobitno privuklo  njemu. Vratite se na pocetak vase veze i prisjetite se toga. Dozvolite sebi a i partneru da bude ono sto jeste, jer cete jedino na taj nacin sacuvati ovo sto imate sa njim i nastaviti da gradite zajednicku buducnost.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2