Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – RAK- Stara ljubav zaborava nema….

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – RAK- Stara ljubav zaborava nema….

8. rujna 2018. 0 By Admin 1

Mjesecni horoskop za Septembar 2018 – RAK

POSAO:
Mjesec koji je poceo za vas ce biti jako povoljan za planiranje , jer cete dobiti neopisivu inspiraciju u ovom narednom periodu, koja ce sve one teske i crne misli smjestiti negdje iza, gdje vam nece praviti pometnju i u jednom momentu cete shvatiti koliko zapravo produktivni i kreativni mozete biti kada se oslobodite te svoje teske strane, koja stalno puno razmislja i zapravo ubijate samu sebe u pojam tako.

Iskoristite ovo vrijeme dok ste ovako raspolozeni da se dobro organizujete, i necete imati mnogo odstupanja od toga. A na taj nacin cete uspjeti da uklopite ugodno sa korisnim, dobiti i ono ekstra vrijeme za neke druge stvari kojima zelite da se posvetite… Komletan period do kraja ove godine vam je povoljan za ostvarivanje velikih planova, samo naprijed.

 

LJUBAV:
Ako ste u vezi:
Rakovi koji su u vezi, mogu da imaju problema sa partnerom zbog pritiska koji ste osjecali, izolovali ste se iz sopstvene veze, i sada sve to nekako izgleda kao sve drugo samo ne kao cvrsta i stabilna veza.
Ono sto je ovdje zacudjujuce je to da vi kako inace dozivljavate te stvari tesko jer ste jako emotivni i krhki po prirodi, odlicno podnosite ovu promjenu a ne mora znaciti i to da ste je mozda vi podsvjesno inicirali i doveli se u stanje koje vam sve vise odgovara.

Vama je pod hitno potreban predah, partner previse vaseg vremena zeli za sebe. Mudro ste izveli neke korake sada samo treba da ostanete doslijedni svojih poteza i sve ce da se odigra u tvoju korist.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2