Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – RIBE- Neko vas tajno voli…

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – RIBE- Neko vas tajno voli…

8. rujna 2018. 0 By Admin 1

Mjesecni horoskop za Septembar 2018 – RIBE

 

POSAO:
Odmor je prosao i ono sto vas sada ocekuje u ovom mjesecu je sve jaci i brzi tempo pa se na vrijeme pripremite da uskocite u ritam koji ako uhvatite moze da vam donese dosta novca i uspjeha u daljem poslovnom planiranju i ostvarivanju.

Vec se situacija zahuktava i nemojte dozvoliti da voz krene bez vas jer ce vam poslije biti tesko stici sve to sto cete morati proci svakako. Aktivirajte se na vrijeme i sve ce da se uklopi kako treba.
Osjecate da vam gori pod nogama ali to je ta energija koja treba da vas ponese i da vam da vjetar u ledja da se bez straha upustite u nove radne borbe i pobjede koje vam se spremaju.Nemate vi vise sta da cekate, sve dalje sto budete odgadjali sami cete sebe stavljati u nepovoljniji polozaj, pa razmislite dobro o svojim postupcima…

 

LJUBAV:
Ako ste u vezi:
Osobe koje su rodjene u ovom znaku i vec su pronasli za sebe nekog po svojoj mjeri, sve cesce dolaze na ideju i hvataju sami sebe u razmisljanju o buducnosti i pravljenju nekih okvirnih planova za buducnost… Da li se u vasoj glavi javlja strah da cete izgubiti partnera pa zelite da se osigurate na vrijeme i ucvrstite svoj odnos sa njim, ili je jednostavno prava ljubav u pitanju i zelite da to potraje.

Nije ni vazno, osjecaj koji vas obuzima na pomisao o svemu tome je dovoljan razlog da znate da donosite ispravne odluke. Jedna stvar je samo vazna, a to je da ne servirate partneru sve gotovo, smisljeno i odluceno jer bi se mogao osjecati kao sporedni lik u vasoj vezi..

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2