ANĐEOSKE PORUKE DO KRAJA NEDELJE! Evo šta vas očekuje do 17. septembra!

ANĐEOSKE PORUKE DO KRAJA NEDELJE! Evo šta vas očekuje do 17. septembra!

12. Septembra 2018. Off By Dajana

Smernice i poruke anđela za nedelju od 10. do 17. septembra 2018. godine – ako ovo uradite za sebe, ostvarićete veliki uspeh!

 

Anđeoska karta za početak nedelje – Isceljenje srca – anđeli za vas imaju divne vesti. Vi imate neverovatnu moć isceljivanja nežnim rečima i divnim osećanjima. Vaša ljubav prema bliskim osobama pomaže da njihove rane zarastu. Kada se sa nekim povežete i iskreno ga zavolite, stvarate lekovitu energiju.

 

Zato vas anđeli podsećaju da treba obnoviti neke veze iz prošlosti, oprostiti i ponovo se povezati sa nekim dragim ljudima. Volite iskreno, a anđeli će biti tu da vas čuvaju od razočaranja.

 

Anđeoska karta za sredinu nedelje – Spokoj – ova anđeoska karta vas podseća koliko vam je odmor neophodan. Naporno radite i uvek ste posvećeni poslu i dragim ljudima, ali zaboravljate da treba malo da mislite i na sebe. Ako ne volite dovoljno sebe, ne možete snažno voleti ni druge. Anđeli vam šalju važnu poruku – rezervišite vreme za opuštanje i odmor.

 

Dovoljno je samo 15 minuta dnevno da provedete u tišini i već ćete osetiti kako vas napetost napušta. Uživajte u svakoj sekundi slobodnog vremena, opustite se u toploj kupki, čitajte knjige koje vas motivišu i uživajte u prirodi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2