DO KRAJA NEDELJE: Rak SKRIVA osećanja, Devica traži NOVU LJUBAV, Škorpija bi mogla UPASTI U ZAMKU…

DO KRAJA NEDELJE: Rak SKRIVA osećanja, Devica traži NOVU LJUBAV, Škorpija bi mogla UPASTI U ZAMKU…

12. rujna 2018. 0 By Admin 1

Evo šta vas očekuje do kraja ove nedelje…

 

Ovan

Ponekad morate da preuzmete rizik u skladu sa zadatom situacijom u kojoj se nalazite ili sa novim poslovnim izazovima. Potrebno je da napravite listu prioriteta i da se opredelite za korisne ciljeve koji će vam omogućiti bolje uslove. Ne želite da neko izneveri vaša osećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu. Stalo vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamnu privrženost.

 

Bik

Nailazite na neke nove ideje za koje veoma ste zainteresovani jer nagoveštavaju dugoročniji uspeh. Potrudite se da okolina ozbiljno shvati vaše namere kako biste sebi obezbedili podršku u različitim fazama. Važno je da imate dobar predosećaj kao osnovnu vodilju u ljubavnom životu ili odnosu sa bliskom osobom. Sada imate dobru priliku da na kvalitetan način promenite neke porodične situacije. Prijaće vam partnerova pažnja i naklonost.

 

 

Blizanci

Spremni ste da korigujete sve što po vašem mišljenju nije u skladu sa visokim kriterijumima koje ste postavili ili nije na zadovoljavajućem nivou. Okolina poštuje vaše sposobnosti i neko će vas dobro nagraditi zbog zasluga koje imate u zajedničkim aktivnostima. U odnosu sa partnerom zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Sada sa velikim optimizmom posmatrate sve ono što se dešava u vašem zajedničkom životu i spremni ste na prilagođavanje.

 

 

Rak

Ideje na kojima insistirate imaju dobro pokriće tako da niko od saradnika ne sumnja u vaše planove i praktične sposobnosti. Očekuju vas uspešni rezultati. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i ljubavne želje. Osoba koja vas obasipa emotivnom pažnjom ume da vas inspiriše i navede na aktivnu ulogu u zajedničkom odnosu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3