NIŠTA NIJE KAKO SE ČINI: 3 horoskopska znaka koja žive DVOSTRUKIM ŽIVOTOM!

NIŠTA NIJE KAKO SE ČINI: 3 horoskopska znaka koja žive DVOSTRUKIM ŽIVOTOM!

13. rujna 2018. 0 By Admin 1

Mrzim to reći, ali ništa nije onako kako se čini. Naprotiv, (i ne, ne pokušavam biti pesimističan), oni koji izgledaju kao oličenje jednog zapravo su na kraju nešto sasvim suprotno.

 

Zapravo, ova tri zodijačka znaka žive dvostrukim životom, stoga nemojte reći da vas nisam upozorio: Blizanci, Vaga i Škorpion. Ovo je slobodna zemlja i ne postoji savršenstvo, zar ne?

Istina je da svatko ima tamnu stranu i u stvarnosti, svatko treba malo “tame” u svom životu, kako bi se napunio i transformirao.

 

Isto je kad se svjetla upale i idete spavati, ili kad zatvorite zavjesu ispred vas, tako da nitko ne može gledati u vaš stan. Još jedan dobar primjer su mjesečeve faze – dok se ljudi obično boje mračne faze, u stvarnosti je to vrijeme za obnovu i postavljanje namjera.

I sad kad kažem “živjeti dvostruki život”, mislim na nekoga tko sebe prikazuje kao jedno, a zapravo je nešto drugo.

Ovo su tri znaka koja žive dvostruki život, stoga nemojte da vas prevari prvi dojam.

 

PROMENJIVA PRIRODA

 

Blizanac: Znatiželjni kameleon

Jeste li iznenađeni? Mislim, kako ne uključiti Blizanca u ovu kombinaciju? Zanimljivo je da je upravo to: Blizanac je uvijek u kombinaciji.

Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvijek uspijeva biti na svim mjestima u jednom trenutku. Blizanac je također promjenjiv znak i to samo po sebi objašnjava puno. (Promjenjivi znakovi su promjenjivi, prilagodljivi i lako padaju pod utjecaj.)

 

Blizanci su potaknuti znatiželjom i otkrivanjem. Njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihovog vladajućeg planeta Merkura i oni dijele informacije s ostatkom svijeta, piše Elite daily.

Dakle, nemojte se iznenaditi ako vas vaš najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne izbjegavati ili ako odjednom osjetite drugačiju vibraciju koju vam šalje. Blizanci se stalno mijenjaju i to je potpuno van njihove moći. Vaši osjećaji za njih slični su njihovoj složenoj dvojnosti; oni se stalno mijenjaju.

 

HARMONIJA I MIR

 

Vaga: Manično ogledalo

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i ljepote. Međutim, Vaga je zračni znak, tako da se Venerina svojstva materijaliziraju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja.

Venera je planeta ljubavi i ljepote; međutim, po grčkoj mitologiji, božica ljubavi je također tašta, osvetoljubiva i sebična.

Simbol koji predstavlja Venera, krug i križ je također simbol zrcala Afrodite, a Vaga je upravo to: zrcalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu.

 

Međutim, usred toga, Vaga lako može odgonetnuti i odražavati druge, izbjegavajući sve vrste sukoba, osobito unutar sebe.

Istina je da one nisu uvijek “mir, ljubav i Namaste”. Naprotiv, u njima gori vrući bijes i očajna potreba za ravnotežom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2